Botezul Focului

Cand Izvorul sa zicem ca a hotarat sa se exprime,  a creat o parte din el, ca pe o opera de arta, expulzand-o in afara. In Izvor nu existau emotii si nici nu exista. La momentul creerii singurul atribut dat autoexpresiei a fost: Libertate deplina si neconditionata. Au luat rand pe rand nastere, ingeri, fiinte, si, si, si, desi se barfeste ca prima fiinta nascuta din Izvor a fost Mama, apoi Fiul. Primul sentiment infiripat a fost adoratia. Si nu era nimic altceva decat adoratia fata de Izvor. Tot ce nastea Izvorul si era prelucrat si modelat de Mama ramanea incremenit intr-o vibratie foarte inalta (aproape de zero) cu fata spre Sursa intr-un sentiment curat si puternic de adoratie. Mama ii prelua la nastere, pe toti, ii modela in arhetipuri si le dadea nume.

Intr-una din timpuri, s-a nascut cea mai frumoasa si mai stralucitoare fiinta careia i s-a dat, din aceasta cauza probabil, numele Lucifer. Si a stat fiinta asta o vreme asa ca si celelalte in adoratie, pana cand, plictisit, a inceput sa carteasca cu „voce” tare:

-Buah! Ce plicti pe aici. Daca Izvorul este un arhitect si artist atat de grozav nu a fost el in stare sa faca o creatie mai vie, mai vesela, ceva mai dinamica. Atata puteam si eu sa fac.

Alti cativa ingeri si fiinte au fost imediat de acord cu el iar altele multe nu stiau ce sa creada, nehotarate fiind… Aceasta „revolta” nevinovata a adus insa catastrofa in paradis caci vibratia pana atunci foarte inalta a ingerilor cu pricina, a scazut brusc, provocand caderea. In jurul expresiei Divine exista un zid de foc, pentru a o proteja, de nu stiu ce. In libera cadere primii ingeri ce s-au prabusit au primit botezul focului, arsi si spintecati de valvataia cercului de foc, sparti in miliarde de fragmente, primul sentiment nascut a fost durerea, confuzia si frica. Cu primii ingeri rebeli, se spune, au cazut in vibratiile mai joase si alte fiinte care nu erau decat pana la cel mult 99% prinsi in adoratia pentru Izvor.

Dupa o perioada lunga de confuzie si cautare de intregire Lucifer incercand sa inteleaga ce s-a intamplat, a dat prima data vina pe Izvor, banuindu-l ca nu suporta critica si astfel i-a pedepsit mult prea crunt. Atunci s-a nascut URA!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s