Iad si purgatoriu

Spuneam ieri pe scurt ca sufletele care-si parasesc corpul pleaca intr-un loc de odihna comun, oarecum, fara sa fie repartizati dupa religii, sex si alte criterii. La un anumit nivel de vibratie nu stie nimeni ce-s alea religii si alte ierarhii.

Iad nu exista, daca vreti asa sa-i spunem, ca daca ar exista un iad, apai traim in el in fiecare zi, fiecare in iadul personal si impreuna in iadul comunitatii, societatii, tarii, etc.

Exista insa pe vremuri un purgatoriu. Un loc in care sufletele se ridicau pentru a-si revizui viata pe planeta,care tocmai s-a terminat, un loc pe principiul „cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele”. In acel loc sufletele traiau cu repeziciune si intensitate faptele bune dar mai ales cele mai putin bune intelegand unde au gresit si pregatind astfel ridicarea intr-o vibratie mai inalta spre locul de odihna. Tot aici se pregateau si germenii karmei pentru reincarnarea urmatoare.

Am privit ieri si am remarcat surprinsa ca nu-l mai simt. Aha! Unde-i purgatoriu?! Nu-i.

Am revenit azi dimineata asupra chestiei cu urmatoarele rezultate. Cresterea frecventei de vibratie planetara ne-a dus cu catel cu purcel direct in purgatoriu. Astfel ca, consecintele faptelor si gandurilor noastre se intampla aproape spontan. Daca a murit capra vecinului si ne-am bucurat, de exemplu, va muri foarte curand si capra noastra. Evenimentele se intampla cu repeziciune, simtim repede efectele pe care le are asupra celor din jur, comportamentul nostru si vedem imediat si consecintele caci ele, consecintele nu mai au nevoie de ani sa se manifeste. Altadata aveam nevoie de o viata intreaga ca sa le aflam si sa le traim, acum avem nevoie doar de zile, luni sau poate chiar clipe. Sa fim atenti! Fascinant!

Reclame

6 comentarii

 1. Deci, am putea spune că acum Karma își face simțită prezența în chiar această viață, în chiar momentele/orele/zilele/anii următori?
  În situația aceasta, ar trebui să simțim căror acțiuni proprii le corespunde un anumit răspuns karmic. Ușurează acest fapt memoria de păstrarea unor sensuri ale acțiunilor noastre? Facilitează cumva reținerea în memorie doar a faptei+răspunsul karmic? Devine mai utilă memoria în această situație?

  Mă iartă de aceste întrebări, dar eu sunt în căutări, după cum cred că știi. Încă nu-mi pot opri mintea să caute răspunsuri.

  Apreciază

  Răspunde

  1. -Da, karma se desfasoara acum spontan.
   -Memoria pastreaza o gramada de chestii utile si mai putin utile. In tot haosul asta de informatii si amintiri se poate descurca doar programul de automonitorizare. Trebuie doar sa doresti sa fii atent.
   Am mai scris ceva si mai jos.

   Apreciază

   Răspunde

  2. Sa incercam sa vizualizam altfel.
   Sa zicem ca sunt copil si am facut o boacana. Daca primesc repede o palma la fund sau o dojana de la parinte eu stiu imediat ca ceea ce am facut nu este „bun”. Daca parintii sunt prea indulgenti eu continui sa fac prostia si mai fac inca altele pana asta, parintele se enerveaza si ma tupaie de-mi sar capacele pentru toate prostioarele. Eu acuma, copil fiind, ar trebui sa stau si sa ma gandesc din urma la toate prostiile facute si sa incerc sa inteleg de unde imi vine.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

 2. Ce spui tu se petrece din cauza ca suntem tot mai inconstienti si „productile” noastre incalca cu o frecventa aiuritoare legile universale. Aceasta inconstienta profunda determina raspunsuri atat de prompte, dar nu trebuie uitat si de incarcatura Karmica cu care venim in lume, incarcatura care poate accelera sau icetini procesul raspunsului…Subiectul este extrem de complex si depaseste cu mult puterea de intelegere, Este doar la nivel intuitional modul cum se cuantifica fiecare aspect al modului cum ne manifestam.

  Apreciază

  Răspunde

 3. Astazi se pare ca sunteti amandoi in cap, motiv pentru care imi este greu sa inteleg despre ce vorbiti.
  Mugur, la un moment dat ar trebui, daca ne observam atent, sa „vedem” ca s-a activat un program de automonitorizare. Acel observator neimplicat de care vorbeste adeseori Calin. Acest program neimplicat face rapid niste lincuri catre exact evenimentul, gandul sau trairea care a provocat consecinta care este pe cale sa se manifeste. Incerc sa revin asupra intrebarilor tale ceva mai traziu.

  Apreciază

  Răspunde

  1. Corectez: nu sunteti voi in cap ci eu sunt indreptata cu atentia in alta parte. Observ ceva interesant dar nu neaparat placut in imediata apropiere amea, asa ca sunt putin cu spatele la voi. Sorry, da?!

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.