Intr-una din zile am avut ocazia sa ma folosesc de reprezentarile astrale sub forma de animal.
Visam ca era intr-o casa si ma pregateam sa plec nu stiu unde. Am deschis usasi am ramas inlemnita de groaza: cu parul pe spate ridicat, cu dintii flescaiti si privirea bestiala inrosita de turbare, ma privea gata de atac un rotweiler mare si furios. Pac! am trantit usa si m-am trezit lac de sudoare. Era vorba de un vis ce-mi transmitea ceva important si stiam ca nu am voie sa-l las nerezolvat. Am inteles ca sunt prinsa in mine de frica. M-am gandit cateva ore cum sa rezolv problema. In vis este mai usor sa gasesti o solutie.
Pai zic eu, am o gramada de animale ce ma pot ajuta si: Ondin nu are cum, vulturul nici atat, Teslan ar fi potentat totul asa ca am ales cobra. M-am asezat pe pat, dupa amiaza, intr-o perioada scurta de liniste, am reancarcat visul. Eram din nou in locuinta inainte sa deschid usa. Langa mine, in stanga, cobra s-a ridicat pe coada si-mi ajungea amenintatoare pana la umar. Am deschis usa, cainele a ramas speriat, a scancit si s-a asezat pe fund privindu-ma cand pe mine cand sarpele. In aceasta scurta fereastra de timp l-am intrebat in gand ce vrea? A fost trimis, imi spune. Observ ca-i este foame si sete asa ca il rog sa astepte un minut, intru in casa si aduc de acolo doua castronase, unul cu apa si altul cu mancare si i le pun putin mai departe de usa de la intrare. Mananca si bea, i-am spus frumos, si pleaca inapoi la cine te-a trimis si nu mai veni inapoi.
Mi-am terminat ziua cu bine, linistita ca am facut ce trebuia.

Reclame

7 comentarii

  1. La mine functioneaza visele premonitorii si intuitia. Daca inainte dadeam importanta viselor premonitorii, acum nu le mai dau si nici acestea nu ma mai „deranjeaza”. Asta a aparut din clipa in care m-am dezimplicat…luand viata ASA cum ESTE, iar ceea ce va sa vina…sa VINA… eu astept cu bucurie, cu bratele deschise, cu usa deschisa si lumina aprinsa. Sunt MARTORUL Existentei…de ce as fi interesat sa STIU dinainte frumusetea misterului?! Ca cele ce aduce PREZENTUL este ipredictibil?! Cum altfel?! Ca nu este conform cu „asteptarile” noastre?! Dar noi suntem conformi cu ASTEPTARILE UNIVERSURULUI ?!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.