Planeta Pamant nu mai este o planeta inchisa. Pana acuma primea energie noua doar din nasterile de fiinte noi, care veneau cu o cantitate limitata. Acum ea este alimentata si chiar bombardata cu energii proaspete prin mai multe portaluri unele din acestea sunt oamenii care si-au curatat si reactivat izvorul.

Reclame

3 comentarii

 1. Din nefericire( un cuvant tot mai des folosit) pe Pamant nu mai sunt suflete suficient de „curate” ca sa primeasca nasterea unui suflet „luminat”. Este o mare problema…deoarece se nasc suflete mai putin evoluate din parinti putin evoluati cu care rezoneaza.
  Desigur, sunt si dintre aceia care s-au mai „curatat”, dar pentru suflete „inalte” nu este suficient. Sunt o multime de suflete cu un mare potential care „asteapta” intruparea…

  Apreciază

  Răspunde

  1. Observ ca se foloseste o metoda noua de scurtcircuitare a programelor genetice astfel ca un suflet inalt poate sa foloseasca scheletul ADN a unor parinti mai putin curati fara sa fie nevoit sa se incarce cu ele. Nici aia de dincolo nu raman in urma cu tehnologia.

   Apreciază

   Răspunde

   1. „Acolo” TOTUL functioneaza PERFECT din toate pinctele de vedere…Nu este vorba de ADN, cat este vorba de amprenta spirituala, de energii subtile care nu pot compatibiliza cu cele inferioare, cum si reciproca este valabila…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.