Fata in alb

In noapte aceasta se vor face la Slujba si incantatii pentru linistirea spiritelor care umbla inca fara odihna intre lumi. Spirite odata in corp de carne care au fost chinuite in marea lor majoritate, nevinovate, condamnate de vrajitorie si schingiuite, innecate, arse pe rug samd.

Imi trece din nou prin fata ochilor stafia fetei imbracata in rochie de mireasa pe care am vazut-o intr-o seara pe malul lacului dintr-un oras in apropiere. M-am gandit la ea ca o fi murit de tanara din diverse motive si a fost imbracata in rochie de mireasa. Nu mi-am pus insa nici-odata intrebarea de ce nu are liniste si umbla?!

Azi imi povesteste ca era fata unei familii instarite a locului. Din invidie cineva a parat-o in mod fals ca se ocupa de vrajitorie si lucruri dracesti. Nu conteaza fata cui esti, daca prostilor le e frica de tine te masacreaza. Asa si aici. Vrajitoarele erau legate de ceva greutate si aruncate in lac. Daca se scufundau si se inecau erau gasite nevinovate astfel ca si in cazul de care vorbesc, parintii au avut voie sa o inmormanteze si chiar in rochie alba de mireasa, simbolul curateniei. Daca persoanele cu toata greutatea nu se duceau la fund inseamna ca erau vinovate si teoretic trebuiau arse pe rug. Nu a fost cazul caci in procent de 100% toate persoanele s-au innecat.

Reclame

6 comentarii

      1. Nici tu nu ai de unde să ştii dacă acum eu scriu de la birou sau sunt băgat cu laptopul sub pat de frica statuilor, na !

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.