De fapt este impropriu spus ca se amesteca realitatile. Ele sunt fuzionate, intretesute intr-un fel dar ratiunea nu le recunoaste si pe buna dreptate. Ca sa pastreze ordine in cap are nevoie de date liniare cu stricta folosire pentru 3d la nivelul actual de intelegere.

Cand spun ca se amesteca ma refer la faptul ca acum ratiunea si-a marit patratelele filtrului sau a renuntat de la caz la caz le ele si acum se straduie sa descalceasca noile date pe care trebuie sa le catalogheze nefiltrat, sa le traduca.

Este impropriu sa spun ca se deschid dimensiunile una intr-alta dar asa se vede si se poate oarecum explica. Ele dimensiunile si informatiile se pare ca sunt cumva asezate in spirala, cand ajung la filtru se aseaza una peste alta si se amesteca. Trecand printr-un filtru rational normal, ele sunt filtrate si analizate asa ca in constient ajunge o cantitate minuscula, restul ramane necatalogat si explicat. Si timpul se manifesta putin altfel. Cand aici se intampla un eveniment scurt intr-o secunda, in partea cealalta de informatiei se intampla in aceeasi secunda o multitudine inimaginabila de alte evenimente, paralel si totusi intretesute una intr-alta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.