Ratiune in gol

Cand obosesc dintr-o data stiu ca sunt doua cauze principale: am dat o cantitate considerabila de energie sau o parte mare din spirit e plecata cu treburi. Sau si si.
Din fericire mi se intampla mai des cand sunt acasa sau in apropiere asa ca am sansa sa ma asez de urgenta pe pat. Castile, muzica preferata… picioarele pleaca primele, apoi mainile, corpul si la urma de tot, daca am noroc, capul. Capul se lasa mai greu convins sa decupleze. La fel si azi. Mai rumeg ceva ganduri apoi apar imagini.
Sub forma energetica, impreuna cu alte doua energii stam la patul unui barbat suferind. Transfer de energii, apoi sunt in cinematograful vechi din Aradul Nou. Singura, intuneric, draperiile grele din catifea rosie inchisa, aceleasi scaune vechi ponosite din catifera rosie. Stau pe scaun undeva in mijloc in maini am un manunchi de raze aurii. Ce fac aici? De ce? Nu stiu. Razele explodeaza, se imprastie…. lumina orbitoare. Ma regasesc pe podul unui minibaraj peste Neckar in Remseck-Aldingen unde imprumut vederea mea unei persoane. Sa vada ceva asa cum vad eu. Apoi sunt cu atentia in mine.
Corpul sta lungit, deasupra lui putin intretaiat corpul astral asigura functiile vitale. Sunt taiata de la informatii. Eu ratiunea sta in gol, usor amuzata si parca savurand lipsa de „lucru”, pauza de informatii. Este prima oara cand observ ratiunea in gol, fara activitate si partea cea mai buna este ca nu se panicheaza ci dimpotriva parca savureaza acest mic concediu.
Ma deranjeaza muzica, parca este prea tare asa ca incerc sa ridic mana la casca sa o dau mai incet dar… nu pot… nu sunt in mine. Muzica se opreste singura caci laptop-ul incarca greu… ma bucur de liniste si alunec in intuneric. Peuuung! Tresar. A pornit muzica din nou… asa speriata am revenit in mine si ridic mana la casti. Dau la un minim suportabil apoi cad in somn.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.