Feminin

Mi-am amintit, nu stiu cum, de un prieten drag de acu 25 de ani, cam asa…. Vorbeam vrute si nevrute si ne mai plangeam unul altuia, de aia si de aia. Venea adeseori vorba si de familie, sot, sotie, etc.
Mai Smaranda, zicea el, barbatilor le place ca femeile sa se miorlaiasca, sa fie des nemultumite, sa ceara, sa pretinda, astfel se trezeste in ei spiritul protector. Mai bauna si tu pe acasa si plange-te si o sa vezi ca va merge mai bine, ca nu se plictiseste.Noi nu stim ce sa facem cu femeile puternice.
M-am uitat la el ca la unul venit de pe Marte desi de fapt eu eram extraterestra si ma gandeam cum naiba sa fac chestia asta?!
Tot amintindu-mi de discutiile noastre mi-am dat seama ca spiritul feminin este un monstru de iubire si frumusete, un complex de energii uriase vindecatoare si alintatoare amestecat cu putere creatoare. Este clar ca ne e frica de el, spiritul feminin, zic.
Cand cele doua, spiritul feminin cu cel masculin, se vor imbina lucrand armonios, nici nu vreau sa ma gandesc ce minuni se vor intampla. Mai dureaza.

Reclame

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.