Femeia din vis

Venise momentul. Am vrut sa spun ca se imbraca de sarbatoare dar de fapt se dezbraca pana la piele, hainele si straturile de zguri acumulate erau preluate da maini transparente si depuse insaci, multe erau trimise spre transformare. Dezbracat si curata, pura, se indrepta in ea spre templul inimii. Lumina aceea rozie-alb stralucitoare o intampina orbind-o cu frumusetea ei. Urca doua trepte, se opri o secunda, apoi cobora in incinta fara sfarsit a inimii. Nu distingi aproape nimic dinsplendoarea locului, doar acea imagine miscatoare, un vartej intunecat ce o asteapta sa o inghita.
Aici ai putea sa-ti imaginezi o gramada de dramaturgii horor cu fecioara ce-i jertfita sau mai stiu eu ce chestii, zambesc insa caci stiu ce se va intampla. Se arunca cu capul in jos in mijlocul vartejului si cade o vreme in intunericul ce devine tot mai dens. Nu se mai vede nimic in timp ce ea inoata ca un peste tot mai profund si mai adanc si mai departe, parca treceau ore, parca treceau zile, parca treceau ani cand… intunericul s-a transformat pe nesimtite intr-un zori de zi galbui-aramiu, apoi un alb laptos, ceva cu ceata alba, norisori….
Din inima ei, trecuse pe neobservate in inima planetei dincolo de singularitatea gaurii negre prin care tocmai trecuse. Printre norisori incepe sa se iteasca, la inceput foarte vag, ceva ca niste cristale, la inceput doar sclipiri ce doar dadeau impresia de ceva, apoi tot mai evident pe masura ce se apropia de loc, un tron din cristale. Scanteia in lumina naturala fara soare a locului in timp ce femeia din vis, aluneca ca o frunza dusa de vant pe tron, deveni una cu el, in pieptul ei se aprinse lumina vesnica ce se uni cu cea a tronului, strabatand inima planetei si prin ea, in toate directiile strapungand fiecare por al planetei.
Am stat o vreme privind frumusetea si splendoarea planetei scaldata in lumina, apoi intelegand ca din cand in cand, un suflet curat, poposeste in inima planetei, oferindu-i in schimbul iubirii ei, iubirea lui si energia pentru tot si toate, apoi m-am trezit.

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.