ziua

Desi am visat doar aiureli, ziua a inceput vesela si plina de elan si energie, apoi pe neobservate, au inceput sa urce in mine energii de tristete, ingrijorare, greturi usoare in stomac, chestii de care nici nu stiu de unde vin si sunt greu de digerat.
Nu le recunosc ca si fiind ale mele totusi am nevoie de timp sa le transform, apoi totul ia o intorsatura incredibila: este ca si cum as urca undeva pana sus fiind intr-un Montagne-Russe. Am emotii, sunt curioasa, totul se precipita in mine, simt graba, ceva parca ma mana de la spate la un fel de fuga-fuga.
Cum evolueaza aceasta zi de luni? Habar n-am. Acum insa ma pregatesc sa merg la lucru desi trebuia sa fiu libera. Un talmes-balmes energetic.

Reclame

3 comentarii

  1. Este bine sa ai usa deschisa in permanenta, dar trebuie sa pui un filtru pentru tantari sau alte goange …Altfel risti sa primesti vizitatori nedoriti.
    Tu, prin faptul ca lucrezi cu oamenii, va trebui sa te „ecranezi”, sa-ti menti vibratia la un anumit nivel suficient de inalt incat sa fie inaccesibil frecventelor joase. Asta ca sa nu mai vorbesc despre igiena spirituala a casei tale. Numai de tine depinde, de modul cum te mentii acolo…sus …vibrational.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.