Timpul?

Abea la a doua încercare am reușit să mă relaxez cu adevărat. Adică la prima am crescut ușor vibrația dar nu m-am deconectat complet. La a doua încercare, am plecat, de parte, departe… Când eram eu undeva, la capătul universului bag samă, latră Happy. Am sărit ca arsă direct în papucii de casă.
Ok! Vorbesc cu Oma doo vorbe, mănânc o felie de pâine cu marmeladă, belesc ochii pe bloguri să vedem ce-i nou și…. îmi pică fisa ca am impresia că e o altă zi, s-au ca a trecut o veșnicie, da… apoi parcă nici nu a fost…. și …ieri, deși știu că a fost și cum…. timpul, timpul parcă nu mai are logică. Nu-l mai simt. De când m-am trezit simt timpul cu totul altfel… adică nu-l mai simt… interesant…
Deci s-ar putea să fie adevărat că timpul nu există de fapt…? Că este o iluzie?
Mă observ în continuare….
Ha! Interesant!

Reclame

3 comentarii

  1. D.p.d.v. psihologic timpul NU exista si asa trebuie trait, in afara lui. Cand te raportezi la timp iesi din prezent si patrunzi in lumea iliuziei, lasi spatiu, spatiu care se traduce prin timp…intre tine si Existeta apare un decalaj. Aceasta ne face defazati, sa fim tot timpul in alta parte, numai unde trebuie nu…adica in PREZENTUL atemporal. Inexistenta timpului se petrece NUMAI in prezent.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

  2. Observa…cand traiesti intens, cand faci ceea ce te reprezinta…timpul se scurge extraordinar de repede…adica timpul nu-l mai simti, nu mai exista, cu toate ca ceasul zice altceva.Se petrece exact invers cand ceea ce faci nu este pe sufletul tau…adica acum ceasul parca STA …iar tu simti timpul care parca nu mai trece, este material.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.