Piatra de încercare

Din perspectiva naturii dar și din cea de dincolo de văl, o moarte nu este nimic altceva decât o trecere de la o dimensiune la alta. In natură se ucide zilnic, fără nici o emoție, fără nici un reproș, fără durere sentimentală. Ce a plecat vine înapoi, se completează golurile eventual rămase.
Omul, dă importanță emoțională prin ceea ce înțelege, trăiește, simte.
Spuneam în repetate rânduri și spun din nou, de fiecare dată când imi amintesc: Omul este piatra de încercare a… să-i zicem universului…
De ce? Păi omul se pișă mereu contra vântului. Când vine îngerul și-i spune să facă așa, că-i va merge bine, el… nu, că mere și altfel.
Da, da,…nț,nț, ar da acum înțelepții din cap… omul este lucrul dracului. Numa prostii face.
Păi chiar aici îi buba, că de aia tăt universu stă cu mâna la fundu planetei și au detașamente de îngeri și ființe să ajute pe omul buclucaș, ființă foarte iubită și apreciată în univers. Și o spun cu mâna pe inimă.
Unde vreau să ajung, de fapt!?
Amu începe!
Am urmărit de la început toată povestea cu urcă planeta, nu urcă planeta, uite sfârșitu, nu-i sfârșitu. Cum stăteam eu așa mai pe margine și observam citind, simțind, uneori la fața locului, am observat un fel de țesătură….
Nu fac aici un istoric al trezirii planetare sau trecerii în următoarele dimensiuni… Bibliografie er fi suficientă.
Un aspect anume doresc să-l ating mai mult marginal. Ființele care s-au întrupat să ajute la trecerea din întuneric, acei născuți speciali pentru aceasta, 100, unii zic 1.000 alții 100.000 de inițiați sau iluminați, nici măcar nu importă in povestea mea numărul lor, dormeau bine mersi în front, în marea lor majoritate.
Se propovăduia că vor fi catastrofe majore, războaie inimaginabile, doar un sfert din populația globului vor supraviețui. Bla,bla,bla…_?! NU! Logic era să fie așa. Din perspectiva de dincolo, era totul foarte simplu: cataclism…cine nu dorește să avanseze cu planeta, pleacă pe alta unde poate să-și continue evoluția mai lent.
Dar planeta își cunoaște oamenii și și-i iubește, așa că și-a amânat urcușul care trebuia să fie un salt și la împărțit în mai multe săltulețe mai line.
Între timp, cei însărcinați cu trezirea cam dormeau încă, pentru că una-i perspectiva de sus și cu totul alta de jos.
În cele din urmă, cu chin cu vai s-au trezit aproape toți și s-au apucat, mai mult sau mai puțin conștienți de treabă, însă, deși și-au amintit perspectiva de sus asupra morții ca trecere de la o stare la alta, aici avem o cu totul altă vedere. Așa că și-au întârziat foarte mult implicarea, oscilând în întrebarea: ce se întâmplă cu cei dragi?
Acest lucru a fost foarte dificil de digerat în ceruri și pe măsură ce trecea timpul și se întârzia mereu, ființele angelice responsabile cu planul au început să caute și să lucreze la plan B, Plan C, Plan….
În ultima secundă s-a pus în aplicare ceea ce sună foarte pământean: nu renunțăm, nu capitulăm, nu lăsăm pe nimeni înapoi!
Ce vreau să spun, că este și așa destul de rău (într-o comunicare spontană de acu 4 ani cu una din aspectele planetei mi s-a spus că va fi moarte și teroare, motiv pentru care am tăiat urgent transmisia, de groază) nu putem spune că nu este destulă teroare și moarte și dezastre ecologice și umanitare, dar ar fi putut să fie infinit mai rău.
Săptămâna trecută, într-o coloană uriașă de lumină, toate ființele care au venit pe lume pentru acest scop, au fost unite în unul și fără șovăială. Ce a fost mai greu a trecut, ceea ce însă nu înseamnă că de mâine ne vom pupa cu toții pe stradă și vom înnota în bine și în bani.
Fiecare dintre noi va trebui să-și facă treaba și să-și trăiască viața, schimând în el și în jurul lui, pas cu pas, ce-i de schimbat și de făcut. Dar putem să fim mai optimiști.
Dumnezeu dă, dar nu bagă în straiță, zice românul.

Reclame

Un comentariu

  1. „Buba” este ego-ul…ATAT ! Nu este sufucient sa-l declamam, sa-l infieram, sa-l punem la zid….TREBUIE extirpat. Pana atunci…bla,bla,bla.Nu existe solutii intermediare. Ori…ori.
    Faptul ca este nevoie de un numar de iluminati IN ACELASI moment…este un adevar. Dar atat. Nimeni nu poate face o asemenra predictie…este peste orice fel de inchipuire, chiar clarvedere.
    Nu stiu ce inseamna ce a fost maui greu?! Degeaba asteptam ajutor de „sus;”…pana cand NOI , cei de aici… nu vom renunta la ego. Poate ca unii vor zice ca am o idee fixa…cu ego-ul. DA este fixa, dar nu este o „idee”, este o REALITATE.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.