Sărbătoare

Sunt obosită. Oboseala asta vine așa de-odata și mă cotropește. Mă așez pe pat. Spiritul este deja gata să părăsească corpul, parcă ar dori să o ia la fugă. Mă opun căci nu-mi place senzația când spiritul părăsește corpul prea repede. Parcă te smulge cineva, seamănă cu o moarte subită. Îmi chem spre protecție Arhanghelii de care cred că am nevoie. Spiritul vrea să plece eu îl țin cu ambele mâini. În jurul meu se face hora. Foarte des, când îngerii vin în ajutor se încinge de fapt o horă. Am protecție, mă relaxez încet și înțeleg că în ultimele zile prin gândurile nepotrivite, am creat un corp de nelocuit.
Aduc în mine vindecare, deschidere, curățenie, purificare. Celulele se destind, lumina se intensifică, se reface echilibru între spirit și corp, refac legătura deja foarte strangulată și distorsionata cu Eul superior. Ca rezultat în loc de senzația de părăsire a corpului începe o curgere în interior. Toate vin la mine. Deschid porțile cerului și ale pământului și redau drumul transferului. Inima se deschide cu durere, simt înțepături apoi totul se liniștește.
Pășesc în Templul inimii, din față, un vânt de foc alb mă atinge și-mi arde ultimele zguri.Un pas în interior, un altul, alb în alb…. locul este plin de îngeri. Nu mă bagă nimeni în seamă. Toți sunt ocupați și fug de colo colo, se pregătesc râzând de sărbătoare.
Halloooo! Eu sunt, Smaranda. De ce nu vorbește nimeni cu mine? Mă simt străină în propria inimă. Clar că azi am intrat cu capul în inimă, dar totuși, măcar un servus, ceva….
Un înger vine grăbit, mă prinde de mână și mă invită să șed pe o băncuță. Nu avem acuma timp de tine, imi zise vesel, ne pregătim de Sărbătoare!
Dacă tot nu înțeleg nimic, stau în băncuța mea și privesc în jur, încercând să mă las inspirată de bucuria ce domnește acolo.

Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.