Părăsiți temporar

Șați 2 și 3 rămân, împreună cu Happy, șefi de apartament. 2 săptămâni. Bun zice Șați2, înainte să plecați, să ne spuneți când vine gunoiul și care din ele.
-Nu-ți fă probleme, că Oma știe tot și apăi oricum va fi foarte des pe la voi să vă explice culorile curcubeului și teoria chibritului.Ea fiind adultă.
Șați 2 râde… da…nu știu cât o să-l țină umorul. Că 2 săptămâni îs lungi la un moment dat.
Foarte mulți părinți uită sau nu observă că, copiii sau nepoții lor sunt adulți. Măcar și după numărul anilor și tot am avea un punct orientativ, după care am putea de 10 ori la zi să ne ținem naibii gura, fără să dăm sfaturi populare și să punem întrebări tembele.
De ex. Oma asta o muiere teribil de harnică, mă întreabă de 30 de ani în fiecare zi, dacă am pus haine la spălat și încă n-o observat că se repetă. Chiar și amenințarea mea că: Drac să le fută de haine, dacă mă mai întrebi o dată în viața ta dacă le-am pus la spălat, le arunc pe geam în grădină și le dau foc!, nu a adus decât un hilizit drăgălaș, ca mai apoi peste trei zile să reânceapă interogatoriul cotidian.
No!

Anunțuri

6 comentarii

 1. „Foarte mulți părinți uită sau nu observă că, copiii sau nepoții lor sunt adulți.” Ai dreptate. Dar poate ca uneori nu vrem sa observam. In sinea noastra copiii sunt copii. Si simtim ca trebuie sa-i ajutam. Chiar daca ei nu au nevoie. Pentru noi, parintii, ei vor fi mereu firavi si nestiutori, la fel ca in primele clipe.
  In rest, bravo si mult succes.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 2. sunt convins ca intrebarile -aceleasi- repetate sunt nu din rea intentie….deranjeaza uneori dar este bine pana cand cineva iti mai da cate un sfat, sau iti mai pune cate o intrebare previzibila….cu totii riscam sa ajungem , odata si odata in aceasta postura….mi a placut tema ta mult , inclusiv abordarea

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 3. ♥ ڿ✿♥*✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥*✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥*✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥*✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥*✿ڿڰۣڿ✿
  Buna dimineata prieteni dragi ! Va doresc sa aveti o zi asa cum o doriti fiecare,frumoasa,fara stres,cu multa pofta de viata !Pupici !
  Good morning, dear friends! I want to have one day as we want every beautiful, stress-free, with plenty of zest for life! Kisses!


  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s