desculț

Mă aflu într-o încăpere amplă, cu ferestre uriașe. Pare mai mult o sală de așteptare într-un aeroport decât una de festivități. În visul de azi dimineață, la mese de bistrou, în picioare, grupuri de oameni eleganți, bărbați și femei, discută relaxat unii cu alții. Din colțul în care mă aflu, încercând să-mi dau seama unde sunt, mă văd și pe mine: singură, îmbrăcată decent dar nu exagerat de elegant, privirea îmi alunecă pe podeaua de sticlă mată a acestei încăperi. Sunt desculță. Îmi privesc labele picioarelor și mișc din degete parcă vrând să mă conving că nu am pantofi. Parcă încep să mă panichez, contrariată, încercând să-mi amintesc cum de am uitat încălțămintea. Din cauză că oricum nimeni nu ia notiță de prezența mea, dau din umeri liniștită zicându-mi că nu-i bai și privesc din nou în jur încercând să-mi dau seama unde sunt.

Reclame

10 comentarii

 1. Ce astazi devine „terapie”, in trecut era normalitate…mersul descult.. In ceea ce ma priveste, in fiecare dimineata, imi beau paharul cu apa in pahar de atgint, cand timpul este frumos ies afara in iarba inrourata si pasesc cca. 10-15 minute, mai apoi am o „relatie ” de alte 10 pana la 30 de minute cu soarele. Ne privim in ochi. La urma imi fac cele 5 ex. tibetane…Pentru mine sunt momente sacre. Cand, din varii motive, nu por sa-mi indeplinesc „ritualul”, toata ziua simt o …”lipsa”.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 2. mantaua constientizarii… la picioare mai avem din ea. fremata la tine spre ridicare in visul de atunci.

  sa daruiesti si altfel decat prin blog.. vin oameni la tine.. vezi ce spune don juan depsre mantaua pe care o avem la picioare..

  ea se ridica natural daca oamenii inceteaza sa-si faca rau o vreme. oare poti da ragaz altora?

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.