Ceața

Din fericire, în ultima vreme, cețurile pe suflet s-au rărit considerabil. Dacă anul trecut umblam din ceață în ceață, anul acesta intervalele de clar și bine sunt mult mai lungi.
Mulțumesc din inimă oamenilor ce m-au întâmpinat ieri și cu un zâmbet mi-au alungat pâcla deasă și neplăcută.
Mulțumesc.
Și acum vă așez aci un pom cu soare de săptămâna trecută din parcul Talaue.
IMG_20150624_191215

Reclame

9 comentarii

   1. Faptul ca esti receptiva la influentele corpurilor spirituale, faptul ca astralul il resimti ca pe o realitate paralela, trebuie sa te protejezi…Cred ca am mai discutat pe tema asta…?! Faptul ca iti contoleaza emotile iti da o anumita dependenta fata de ceilalti.

    Apreciat de 1 persoană

  1. Scuturile se ridică automat în momentul în care cantitatea de energii tinde să depășească posibilitatea de transformare pe care o am. Ca să mă simt mereu bine ar trebui să mă retrag în munți. Pentru mine nu este o soluție de durată. Îmi place să trăiesc printre oameni.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

   1. Printre oameni trebuie sa fi la un nivel ridicat de…cinstientiare, in stare de „martor”. Nu este nevoie sa te retragi in munti, cu toate ca solitudinea are virtutile ei si ROSTUL ei. Dar trebuie sa VINA de la sine…A fi solitar, nu inseamna a fi „singur” sau izolat. Din contra…se stabileste o empatie, o comunicare dincolo de prezenta fizica. Si mie imi plac oamenii, dar nu sunt la „cheremul” starilor lor, cu toate ca le percep.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Fara probleme…m-am inteles si ma inteleg foarte bine cu soacrele..Aici va trebui facut un amendament. Una este mama de baiat, alta este mama de fata. Mamele baietilor sunt acrituri de pus la borcan, cu toate ca mai sunt si exceptii de ambele parti.

    Apreciat de 1 persoană

   3. Se pare ca vrei sa scapi de ea, nu-ti plac acriturile…Intre mamele de baieti si baieti se stabilesc niste relatii , cel putin, ciudate.Acestea considera ca nici o femeie nu le poate inlocui, iar dragostea aratata femeilor, este ca o dragoste furata lor(?!).
    Este adevarat ca si unii tati au fata de ficele lor cam acelasi comportament si in consecinta nici un ginere nu este bun.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.