Aparent

toate au luat-o razna, toată lumea se ceartă cu toată lumea. Ar fi de râs dacă nu ar fi îngrijorător, de plâns.
Oma și fata lu Opa se ceartă cu vecinii pentru niște pomi de la gard, la lucru, fetele se ceartă cu șefa și au chemat un reprezentat de la sindicat.
Abrambureală în politică, atentate, stress, nervi, îngrijorare, magazinele nu mai merg, Europa icnește din greu sub drapelul schimbării nedorite.
La fel și visele, nu pot fi decât prelucrări ale impresiilor de peste zi: avionul în care zburam a explodat în aer, trenul cu care mergeam avea găuri în podea și se vedeau șinele, apoi a călcat peste picioare pe un om dar care era atât de slăbit că înafară de niște pete albe pe ciolanele dezgolite de carne, nu i s-a întămplat nimic. Apoi hărți, zeci de hărți cu țări albe, despărțite cu linii duble între care erau spații, mai puțin peninsula Scandinavică, care era una și colorată într-un maro deschis.
Haos perfect.

Reclame

5 comentarii

 1. Fapt. Ajungem acolo unde suntem împinşi. Realitate. Ne zbatem interior să nu fim împinşi. Efect… Cauză…
  Drapăm cu negru neputinţele. În absenţa umanităţii şi omeniei, implicit, dar marcaţi de tot mai prezenta pizmă, lumea se ceartă. Fără noimă.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 2. La o cat de sumara analiza vom vedea ca de fapt relatile dintre oameni sunt de…dusmanie. Este firesc… atata timp cat TOTI ne dorim acelas lucru. Este normal sa fim in competitie unii cu altii. Chiar asa zisele prietenii sunt intre oameni care se dusmanesc mai putin. Toti ne dorim notorietate, prestigiu, putere, bani, posesiuni…Este firesc sa luptam intre noi, care pe care, sa ne cataram unii pe spinarea altora. OARE…este firesc ?!
  Se pare ca in lipsa altor valori necunoscute, nedescoperite inca, ne multumim cu lupta pentru …efemer.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 3. Eu cred ca agresivitatea (utila pentru supraviețuire) ne tine captivi. Ceva de genul acțiunii care provoacă reacțiune, dar la nesfârșit. Ca sa ieși din cercul asta vicios, cred ca e nevoie de spargerea zăgazului. Sa se consume ce e de consumat, sa lase loc și la altceva. Altceva ce va sa vina.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.