Explicație

Îmi descriu drumul și vorbesc mai mult de mine pentru că pe mine mă observ: uită-te la cei din jur- mi s-a spus cândva- dar să te vezi numai pe tine.
Nu prea generalizez deoarece fiecare drum este puțin altfel dar din cauză că în esență, pare cumva că funcționăm la fel mi s-a părut util să mă descriu. Concluziile pe care le trag sunt concluzii de moment nu neapărat corecte și universal valabile. Îmi asum libertatea să revin asupra lor confirmându-le sau modificându-le, sau să le arunc complet peste bord.
Drumul este fără capăt și nu mi se pare logic să mă opresc la un adevăr bătut în cuie pentru că viața este în continuă schimbare și ceea ce mi s-a părut ieri corect, azi poate să se dovedească a fi eronat.
Diferența dintre mine și alte persoane poate fi doar că eu sunt ceva mai conștientă și mă văd din mai multe perspective.Nimic special sau supranatural.

Anunțuri

3 comentarii

 1. O după-amiază plăcută!


  Vorbele bune nu costă mult. Nu afectează nici limba nici buzele. Îi fac pe ceilalţi să fie mai buni. De asemenea ele produc imaginea asupra sufletelor oamenilor şi această imagine este cu adevarat frumoasă. – Blaise Pascal
  Kind words do not cost much. It does not affect the tongue or lips. They make others to be better. They also produce the image on the souls of men, and this picture is really beautiful. – Blaise Pascal


  În viaţă, este mai bine să nu amestecăm afacerile cu prietenia, pentru că atunci când la mijloc sunt interese materiale se uită valorile prieteniei.
  In life, it is better not to mix business with friendship, because when the middle are material interests looks values friendship.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s