Animalele

nu visează. Se spunea într-un documentar. M-a iritat deoarece o văd mereu pe Happy care latră în vis, ochii se mișcă sub pleoapele închise și dă din piciorușe.
Împăcarea cu documentarul s-a produs cândva în vară. Am scris undeva despre acea întâmplare.
Nu adormisem repede și adânc deci am rămas trează în 4 unde m-am uitat la Happy cum se zbenguie pe pat peste noi deși corpul ei dormea. Am discutat niște chestii cu ea și auzeam cu o ureche o păsărică ce ni s-a amestecat în vorbă.
Animalele nu visează ele trăiesc o zi obișnuită în 4. Spiritul lor se retrage acolo și este la fel de real ca în 3, de aici și rapididatea cu care animalele schimbă de la starea de somn la cea de veghe.
Spiritul omului urcă în somn mult mai sus de aceea el în 4 doar visează căci fiecare corp se retrage în planul care-i aparține. Nu sunt sigură că-i chiar corect ce spun.
Corpul eteric debranșat de la creier și având legătura foarte slabă cu centru producător de electricitate din inimă se ridică ușor deasupra corpului, legat fiind cu firicele de fiecare celulă. Astfel menține în corp funcțiile vitale.
Persoanele care suferă de insomnie spun că din cauză că nu pot dormi, au tot felul de gânduri. Exact invers pare să fie și este.
Dacă nu putem anula gândurile, creierul este obligat să funcționeze în timp ce produce curent electro-magnetic, care ține legat corpul astral. Inima nu poate să lucreze mai încet că-i obligată să întrețină creierul în munca sa, cu oxigen. Inima produce normal curent electro-magnetic și ține astfel strâns corpul eteric. În aceste condiții spiritul nu se poate detașa de corp pentru a se retrage în planurile aducătoare de odihnă și reîncărcare.

Reclame

5 comentarii

  1. Corpul eteric rămane în corpul fizic, celeltae corpuri,corpul astral și eul pleacă. Este adevărat că foarte puțini oameni sunt conștienți de aceste destupări din timpul somnului. Cu vremea, prin perseverență vom căpăta starea de conștiență și în comn, adică practic călătoria corpurilor nu este un vis…Atunci nu vom mai visa nici cu ochii deschiși.
    Animalele se duc și ele în astral, visează și ele… în ciuda oamenilor de știință

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.