Toate

coboară de la Dumnezeu și toate la Dumnezeu se urcă.
Am rămas cuplată pe simboluri.
Am lucrat cu ele o perioadă scurtă în tehnică radiantă că după aceea m-am plictisit. Am observat însă că unele sunt mai rigide altele curg, unele au culoare altele sunt transparente. Unele oferă protecție altele deschid portale care ajută la fentarea distanțelor.
Din cauză că pe vremuri la școală am făcut desen tehnic și am și lucrat vreo trei ani în domeniu mi-a cășunat mie că simbolurile, nu toate, sunt reprezentări desenate a ceva.
Mi-a căzut privirea pe yin-yang. Am încercat o vreme să-l întorc pe toate fețele, după care am renunțat știind că la un moment dat aflu eu.
Îmi imaginez o secțiune pe orizontală printr-un cilindru. Secțiunea pare că se află la punctul de echilibru între urcare și coborâre în și din materie.
Partea neagră cu punctul alb îmi spune că pentru formarea materiei este nevoie de o cantitate foarte mică de lumină(electricitate?!) care se lasă frânată de întuneric (magnetism?) pentru a o modela.
Partea albă indică ridicarea în vibrație, ieșirea din materie, unde punctul negru (și m-am gândit mult la asta)reprezintă faptul că după ce a coborât în materie și revine,lumina păstrează forme.
Gândindu-mă la toate acestea, corpul a făcut o mișcare interesantă ca la QiGong: mâinile în fața pieptului cu palmele în jos parcă împing ceva, comprimă (toate coboară de la Dumnezeu), până ajung în fața chakrei de rădăcină apoi se întorc cu palmele în sus până ajung la piept (și la Dumnezeu se urcă toate), decomprimare.
Asta pe scurt.

Anunțuri

3 comentarii

  1. Fiecare are propile simboluri, poate avea și este normal să aibă o viziune proprie a înțelegerii fenomenelor și principilor vieții. Nu trebuie uitat însă că misticii, cei neștiutori de carte, scuricuitează calea, găsesc o scurtătură. Acestei scurtături eu ii spun CALEA mea, a ta, a altuia…fiecare cu aia a măsi, spus mai colocvial.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s