Viata

Viata nu se poate calcula in bani. Pfffff! Ma doare ce am sa spun. Nu este primul barbat care vine in magazin si cumpara pantofi pentru copii. Acest baiat, relativ tanar, cumpara din magazin oaresce papuci care…. tre sa fie buni ca… practic are gemeni si tre sa ajunga, e scump.
Femeile masoara viata in bucurie, barbatii o masoara in bani.
Tovarasa lui de viata, in Germania, un termen… normal, i-a adus pe lume, gemeni care il costa enorm de mult. Inteleg foarte mult dar ma doare…. viata nu poate fi masurata in bani!
Tovarasa de viata si copii nostri… o obligatie care ne doare. Ma doare sa aud, sa vad si desi incerc sa inteleg …. mi-e foarte greu.

Reclame

5 comentarii

  1. Ma simt nedreptățit. 🙂 🙂
    Eu zic ca nimic nu e intamplator pe lumea asta. Cat despre bani…. aceștia sunt relativi. Bogăția sau avuția este relativa, caci se bazează pe comparații. Contează cum te simți, iar pentru asta contează cu cine te compari. De pilda, dacă în România ai un Volkswagen, e ok, dar dacă ai aceeași mașină în Somalia…. atunci te simți tare bogat.
    Pe de alta parte, nu cred ca s-a născut cineva doar ca sa moara de foame. Iar dacă s-a născut pentru a experimenta asta, atunci asa se va întâmpla. Dar eu cred ca fiecare are asigurate cele ce-i sunt necesare (astea-s dorințele adevărate). Accentuez, „necesare”, sa nu se confunde cu dorințele false (oricine ar dori sa aibă ce are vecinul sau ce a văzut în reclame).

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.