Corpuri

Ne-am creeat corpuri, după puteri și experiență, care să ne transporte în materie. Presiunea materiei este colosală și fascinantă în egală măsură. Este partea creației unde se avântă nebunii și temerarii. Pe chip se înscriu ca pe un disc inteligent, valurile ce ne-au trecut, furtunile ce ne-au bătut, ploile ce ne-au plouat, iernile ce ne-au nins și dogoarea soarelui ce ne-ar ars până în străfunduri. Ochii dacă sunt animați și deschiși ca ferestre spre veșnicie acoperă totul cu un halou de aur, sau nu.
Experiența materiei, o călătorie colosală, o aventură pentru curajoșii universului.

Reclame

4 comentarii

 1. Vehicolul sufletului, acest corp așa zis fizic, din păcate este abuzat. printr-o folosire inadecvată. El este stors de energie, atât prin exces sexual, băutură, alimente, fumat, nopți pierdute , cât și de boli provocate prin încălcarea Legilor Universale. În plus i se sparg în cap toate emoțile și sentimentele provocate de furtuni…într-un pahar cu apă, suferința drobului de sare, a ignoranței. Asta… mulț oameni o numesc viață(?!), experiențe(?!).Nu cred că este vorba de o aventură a curajului, cât de una ce ține de …inconștiență. Procesul trezirii spirituale trece prin suferință, dar este o suferință ce înobilează, ce nu lasă urme fizice, nu îmbătrânește…din contră. Zbaterea într-o realitate iluzorie a ignoranței lasă urme.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

   1. Calea este a fiecăruia și fiecare este liber să-și deschidă propria ușă. Este importanta DIRECȚIA, asta o susțin. Cu ce îngrădesc eu calea altuia ?! Peste doua saptămâni voi vorbi despre folosirea eficientă a gândurilor, chiar dacă consider că este nevoie de tăcerea minții, care este revelatorie și ne va deschide un Univers real, mirific, care trece prin CENTRUL ființei. Până la transcederea minții sunt căi ce ne pot transforma benefic viața. Bineînțeles că vorbesc în principal despre cum văd eu lucrurile, dar cer tuturor să experimenteze, nu să mă creadă pe cuvânt…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.