EU

Folosind limbaje vechi ale rațiunii înțelegem prin prisma experiențelor trăite, o mulțime de lucruri, greșit. Se spune că este bine să lași trecutul în urmă și sunt perfect de acord. Nu am reușit să-l las de azi pe mâine. La mine a fost un proces de durată. În mare parte pot spune că sunt destul de liberă. Transferul de la un mod de gândire vechi, la cel nou s-a făcut ca pe un fel de punte cu suport timp în care am balansat între trecut și prezent.
De exemplu. Într-un flash cu ochii deschiși în timp ce moșmondeam prin casă, m-am văzut pe mine,coborând niște scări albe și deosebit de sclipitoare. Eram eu și totuși eram infinit mai frumoasă decât mă știam în realitate.
Fața îmi strălucea într-un zâmbet, eram atât de fericită și râdeam cu capul ușor aplecat pe spate adorând infinitul. Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, stânsă la mijloc pe talie într-un cerc din diamante.De sub poala rochiei pășeau picioarele goale.
În tradiția viselor, să fii imbrăcată în rochie de mireasă înseamnă uneori moarte năpraznică.
Mă sfătuiesc cu fetele la care Sora3 mă ceartă, că să nu mă pună dracu să mă duc și să le las pe ele două aicea de izbeliște. Nu de alta dar necazul împărțit se duce mai ușor.
Am lăsat în urmă fricile și învățăturile vechi, am revenit în acel prezent și am întrebat în mine pentru clarificare. Da este o căsătorie, căsătoria cu Eul superior.
Acea ființă de o deosebită frumusețe era simbolul ființei Divine ce locuiește în omul mic. Am botezat-o Smaranda Mare deși bănuiesc că dacă are, are un alt nume pe care nu-l știu și știu că dacă l-aș ști oricum nu l-aș putea pronunța pentru că este o melodie.

Reclame

8 comentarii

 1. Interesant ce spui…In ceea ce mă privește , după prima decorporalizare, acel ceva…numit în felurite moduri, este în afara mea, deasupra capului. Când trec prin diferite situații, dacă mă aflu într-o stare normală, adică de MARTOR, îmi spune natura situației prin care trec Este un supervizor veșnic treaz pe care mă pot baza. EL …sunt de fapt EU, dar nu mă percep astfel. Este de fapt legătura mea cu MINTEA Universală, așa o percep. De multe ori spun că ȘTIU…pur și simplu…fără să știu de unde…De ACOLO vine…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

  1. Eu am o percepție mai, nu altfel… da puțin altfel. Mă percep ca și corp al aceleiași energii EU, în care programele (unii zic că unele sunt străine) cu tot ce ține de rațiune, etc… tot din energia Eului, este un tot. Acestea formează vehicolul în care până acum o cantitate infimă de Eu s-a lăsat într-o oarecare măsură condus. Apoi mai este supervizorul , tranlatorul care intermediază între omul mic și Eu. Când în corp coboară o mai mare cantitate(impropriu spus) de Eu, spatele se îndreaptă automat, fără exerciții fizice, ochii sclipesc ca stelele și sunt optimistă, veselă. Câteodată reușesc să o țin la „ușă” din cauza consumului de energie și probabil a căii de acces, curgere. Habar n-am dacă am scris ceva inteligibil și corect.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

   1. Problema este alta…Există mati confuzii atunci când se vorbește cu non-șalanță despre concepte înțelese anapoda…Sunt uimit de ușurința cu care se pătrunde ”rațional”, în lumi în care rațiunea nu are acces.

    Apreciat de 1 persoană

   2. De ce ?! Eu spun ce cred de cuvință, fără resentimente, fără ambiții, fară orgolii. Dacă ține…ține, dacă nu…nu.Niciodată nu m-am dat după cireș, sau n-am avut politica struțului. Repet…importantă este atitudinea relaxată, neresentimentară, din contra…plină de dorința de a rezona. dar cum rezonăm cu frecvențe asemănătoare…de multe ori sunt contrat aiurea. Nu-i nimic, ceva tot rămâne și nu se știe când iese la iveală.

    Apreciat de 1 persoană

   3. Ai dreptate. 🙂 Este de înțeles și am deplină înțelegere… pentru că mă știu pe mine… de atunci când încă nu ajunsesem să trăiesc ce trăiesc acum. Nu se poate explica, de fapt, doar marginal și aproximativ.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.