Extaz

No, ăsta iară-i un cuvânt cu care nu știu ce să încep? Ce-i acela extaz, cine l-a trăit, cum se simte. Cică ar fi o stare. Aveți idee?

Reclame

4 comentarii

  1. DA ! Extazul este o stare pe care o realizăm…după… Extazul este de fapt TRĂIRE TOTALĂ, fapt ce extrem de rar se petrece în lumea noastră. Odată cunoscut se schimbă criterile de referință. Starea extatică am cunoscut-o prima oară în urma unei decorporalizări. Apoi acea stare revine în timpul meditației, mai bine zis atunci cănd mintea se oprește. Starea aceea de TĂCERE este extatică. Asta se poate petrece …în natură, în camera ta…chiar și în prezența altora. În fond nu este neobișnuit decât faptul că nu este o stare comună, că nu ne preocupă interiorizarea, singura cale ce duce către starea extatică. Starea extatică nu este un scop în sine, este o consecință.
    Da că aș vrea s-o descriu…îmi este teamă că n-o pot face…Este o pace deplină, compasională, o bucurie extremă, ca atunci cănd vezi ceva atât de frumos că ți se taie respirația…Este o stare aflată într-o deplină libertate iubitoare, ca și cum ți s-ar topi inima…Nu-ți dorești nimic, ești împăcat cu Existența, ești inundat de o lumine blăndă, iar totul se află într-o tăcere…vie… Oricum…vorbele rămân …vorbe.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.