Film

În ultimele două zile mi se deruleazăîn cap, noaptea, un film. Dar imaginile sunt atât de rapide că nu rețin nimic.
Tot de două zile, am în vis un prieten. Un om îmbrăcat în gri care se află lângă mine și mă susține prietenește pe drum. Nu știu de unde știu că este preot. Atunci când am nevoie îmi dă sfaturi și mă încurajează cu prezența lui.
Azi noapte filmul a încetinit brusc… a creat un mediu ca o sală de gimnastică în care eram cu o femeie necunoscută. Ne pregăteam amândouă de o inițiere. Era vorba de o confruntare cu duhuri necunoscute. Ne-am pus spate în spate și așteptam pregătite de luptă, parcă făceam mișcări din carate. Am simțit cum se ridică părul pe mine și începuse să-mi fie teamă.
-Suntem singure, i-am spus. Mi-e frică.
Ea mai curajoasă îmi dă de înțeles că nu suntem singure ci mai avem ca sprijin încă 44 de femei invizibile.
Au început să apară duhurile și ne pregăteam să fim atacate dar ele s-au transformat în amintiri frumoase cu femei necunoscute, copii și situații nepericuloase. Așa că am pus „armele” deoparte.
Din acea sală s-a mai deschis o dimensiune în care pe un platou în mijlocul unui templu vechi stătea în picioare un bunic preot. Avea pe cap o scufie neagră, peste hainele gri purta o vestuță neagră, arăta ca și un călugăr de fapt. Am înțeles că de la el trebuie să-mi cer iertare și mă pregăteam să o fac deși nu știam de ce.
În ultimele secvențe de vis am primit consiliere de coafură. Adică, cum să-mi tund părul ca să arate bine. Așa că săptămâna viitoare s-ar putea să merg la frizer.

Reclame

3 comentarii

      1. Deci ar trebui sa păstrezi doar amintirea, ca pe un fel de informație. Daca mai ești implicata cat de cat emoțional în problema asta, vei rămâne cu aceasta frica. O frica mica-mica, dar omul tot perfect trebuie sa fie.

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.