Vin apele

Nu au trecut decât trei ani de la ultima catastrofă naturală în Germania. Pe vremea aceea în 2013, la sfârșitul lui mai și începutul lui iunie, veneau apele. Meteorologii spuneau că este vorba de un fenomen care se repetă cam la 50 de ani.
Iată că după trei ani exact la sfârșitul lui mai începutul lui iunie au venit iarăși ploile. În fiecare zi plouă torențial în toată Germania, furtuni de anvergură, tornade mai mari sau mai mici, ruperi de nori. Apele ies din matcă și inundă, alunecări de teren. Cea mai afectată zonă este sudul Bayernului.
În 2012 așteptam toți, cu sufletul la gură… sfârșitul lumii care se încăpățâna să nu vină. Din percepțiile mele extra-super-califragilistice, la acea dată se încheia revenirea în Europa a axei spirituale a planetei. Este o bandă lată cât aproape toată Europa care se pare că o dată la habar n-am câți ani se mută.
Stau liniștită și mă gândesc la noul fenomen european care mie îmi seamănă tare mult cu musonul indian. Este o legătură între bogăția în ape, vreme și banda axei spirituale? De ce nu!? Rămâne de văzut și urmărit. Important ar fi acum ca să susțin sau să-mi dărâm singură teoria, să mă informez și despre vremea din India ultimlor 10 ani. De câte ori au rămas fără muson, cât de mult a slăbit în intensitate. Tre să fie ceva legătură.

Reclame

5 comentarii

 1. Nimic nu este întâmplător în Univers. Pentru mine lucrurile sunt simple. Modul în care ne comportăm cu noi înșine, cu semenii noștrii și cu mediul ambiant, generează răspunsuri pe măsură. Totul este viu, inteligent și supus LEGILOR de funcționare ale Universului. Nu este vorba de nici o pedeapsă, sau de ceva ocult. Oamenii se roagă la D-zeu să-i apere, să-i facă sănătoși, bogați și frumoși. Este ca și cum te-ai ruga de legea gravitației să nu-ți spargă capul, când te doare în cot de ea și te arunci în cap.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 2. Nu spuneai tu, într-un răspuns la un comentariu de-al meu (referitor la o mare plumburie în mijlocul căreia se găsea o cetate părăginită cu o adolescenta înăuntru) ca apa semnifica emotivitatea nemanifestata?
  Eu cred teoria (sau filozofia sau religia) orientala care spune ca tot ce e înăuntru e și în afara și invers. Deci, e posibil ca inundațiile acestea sa fie o purificare emoțională la nivel de populații întregi. Sentimente nemanifestate, înghețate și blocate, care blochează și mersul înainte.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.