Deja vu

Observ deja de câțiva ani, cum se petrece viața. Adun vise premonitorii referitoare la viața mea și la alte situații care nu au nicio legătură,aparent, cu mine. Adun, citind, înțelepciuni, păreri, evenimente de peste zi, luni, ani.
Mă gândeam la deja vu. Evenimente care îți lasă impresia sau convingerea că s-au repetat cândva.
Pare să fie după cum urmează și mie îmi sună logic.
Tot ce se petrece s-a petrecut deja. Aici mie mi s-au încurcat integratele și neuronii. Se spune că din cauză că timpul n-ar exista (între timp nu-s chiar sigură că-i chiar adevărat). De fapt la mine se vede așa. Ca să se poată petrece în 3d, totul s-a petrecut deja în alte planuri de vibrație, coborând de la superior la inferior ca nivel vibrațional și de fapt în mult mai multe variante decât cea care se materializează.
De aici deduc liberul arbitru. Corpul 3d (care învață pe pielea lui) are libertatea (deși nu știu dacă cuvântul libertate este chiar corect aici folosit)să aleagă varianta, ce-i convine!?, ce i se potrivește…. nici aici nu-s sigură că folosesc termenele cum trebuie. În orice caz este un fel de liber arbitru, încardat de niște linii generale cu puncte mai mult sau mai puțin fixe.
Spiritul a trăit deja toate variantele, până s-a materializat una pentru om. Spiritul nu are nevoie de liber arbitru căci nu are ce să facă cu el.
Spiritul este liber prin el însuși și nu are nevoie să aleagă. De ce? Pentru că trăiește într-o fracțiune de secundă toate probabilitățile 🙂 probabile și cred că sunt sute, mii, milioane. 🙂

Reclame

Un comentariu

  1. Implici prea mult rațiunea…complicând lucrurile. 3D-urile, planurile, cuvintele…nu sunt REALITATEA. Rațiunea, care este extrem de limitată, oricât de erudită ar fi ea, nu are ce căuta , nu poate găși, nu poate pătrunde dincolo de limitele ei strict materiale. Atunci va inventa…

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.