Vine pacea?

Intenționam ca atunci când revin din concediul cel scurt la baltă să mă introduc cu niște fotografii drăguțe. Am adus câteva cu mine, dar visul de azi dimineață l-am considerat important. Nu toți îl vor înțelege dar are un sâmbure general de bine.
După furtuna care m-a ținut trează până după ora 2 noaptea, am adormit de prea obosită. Caravaningul încetase să se mai scuture sub bătaia vântului așa că am alunecat în somn. Oameni străini, situații, peisaje urbane, blablabla….
Chiar înainte de trezire dintr-un peisaj urban am intrat direct în știrea că s-a hotărât pacea. Parcă se ținuse un Consiliu Universal în care s-au depus armele. Plină de bucurie am urcat treptele ce duceau spre un alt nivel, două câte două, sărind. Cunosc acea scară, este aceeași, simbol, pe care urc și cobor uneori în vis sau în flashuri de conștiință. Sunt foarte ample, largi, ușor de urcat și multe…trepte.
-A venit pacea, strig în gura mare.
Sus chiar acolo unde se termină treptele, o femeie îmbăcată în haine negre largi, mă așteaptă râzând și dând din mâini plină de bucurie.
-Știu, am aflat adineauri și noi.
Acolo locuiau zeii și zeii erau tot oameni, sau arătau așa dar aveau puteri mai speciale. Chiar așa, zeii erau în vis tot oameni dar mai speciali.
Apoi am mai știut sau mi-a spus acea zeiță îmbrăcată în negru că, din inerție și din obiceiul prost or mai fi o vreme câteva boacăne dar că pacea a fost hotărâtă definitiv.

Reclame

10 comentarii

   1. Pe ce-ți bazezi speranța? Miracole în dimensiunea manifestării pur fizice, ce ține doar de procesarea trecutului, nu există, iar realitatea este ceea ce ESTE.

    Apreciază

   2. Intuiția este tot a lumii așa zis materiale, doar procesează informația căpătată prin cunoaștere…învățată. Și eu cred într-o lume a păcii, dar nu în dimensiunea lumii dorințelor, a ego-ului.

    Apreciat de 1 persoană

 1. Sper să fi fost un mesaj real, deosebit de visele obișnuite, în care interpretarea diferă de la om la om……..Există vise care se pot intrepreta chiar în sensul opus evenimentelor din vis, mai exact, în sensul că trecem pe lângă evenimentul respectiv, dar nu se întâmplă…….(mi s-a întâmplat asta)…….

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.