Furnici

Înainte să deschid ochii, au dat buzna ultimele percepții din mulțimea de vise.
Eram o prezență undeva „sus” de unde priveam oamenii. O senzație stranie de nou și interesant, fără emoție. Le urmăream corpurile mici, mânuțele, piciorușele și mi se păreau ciudați și nou. Ca un mușuroi de furnici caraghioase.
Le urmăresc mișcările, umblăturile, vânzoleala iar eu sunt străină.
Cobor mai jos în conștiență și mă gândesc: de ce ne-ar ajuta și susține cineva într-o evoluție?
Presupun că în fiecare timp trec pe lângă noi ființe care nici nu ne bagă în seamă, altele curioase ne cercetează și încearcă să ne protejeze așa cum fac verzii noștri iar altele de bună seamă ne-ar călca cu bocancii ca pe niște viermi scârboși.
Apoi cobor mai adânc în somnul care îmi va deschide curând pleoapele.
… și bărbatul merge înaintea femeii… ceva de genul ăsta ne spune popa la căsătorie. Desigur!, îmi pică fisa, așa este… o reminiscență de pe vremea când umblam prin stepe. Bărbatul fiind mai puternic umbla în față spre protecția femeii dar și din cauză că avea o percepție mai clară a spațiului, se putea orienta mai bine și era mai înalt suficient cât să vadă dincolo de ierburile înalte.
Deschid ochii și privesc ceasul: ora cinci și douăzeci de minute!
Sincer spus, ne pică bine să ne știm iubite și protejate.
Cel puternic îl protejează pe cel slab.

Reclame

11 comentarii

 1. Cea mai mare nenorocire a omenirii,este PIERDEREA IDENTITATII INITIALE CREATIEI. Daca fiecare individ rational-sentimental – barbat ori femeie – ne-am (re)cunoaste propria identitate si rol,si ne-am îndeplini menirea ,constientizând si acceptându-ne reciproc,IUBINDU-NE NECONDITIONAT asa cum suntem,constientizând ca totul este ‘bine’ asa cum este si ca noi nu putem schimba ordinea si evolutia lucrurilor decât în ceea ce priveste propriul ‘microunivers’ interior personal,ego-ul,atunci evolutia spre „Paradis” s-ar face vizibila si s-ar extinde pe Terra. Hristos,a început aceasta lucrare ‘tainica’ în urma cu doua milenii,urmând ca,toti cei care vor,sa beneficieze de aceasta (re)întoarcere spre Tatal Creator,spre IUBIREA DIVINA AUTENTICA A ‘RAIULUI LUI DUMNEZEU’,sa o poata realiza DOAR PRIN EL,ÎN DUH SI ADEVAR…

  Apreciază

  Răspunde

   1. Nu am înțeles prea bine ce vrea să demonstreze documentarul pentru că nu înțeleg bine engleza dar observ și din alte comentarii pe la alți colegi de blog că îți pleci urechea la chestii de gen. Chiar și acest documentar nu mi se pare unul documentat stiințific ci mai mult făcut de dragul conspirației. Nu-i util pe drumul trezirii spirituale.

    Apreciază

 2. Nu prea-mi arde sa glumesc cu viata mea,dupa câte esecuri si dezamagiri am experimentat dealungul trecerii mele spre Canaanul ceresc,prin aceasta lume pustie,seaca si lipsita de ploaia ‘timpurie si târzie’ a Duhului Sfânt,Mângâietorul sufletelor apasate de pamânt…

  Apreciază

  Răspunde

   1. Pâna în urma cu câtiva ani,am dat vina pe multe persoane,începând cu parintii biologici,religie,prieteni,dusmani,profesori,sefi,sisteme cormuniste si democratice corupte,pâna la femeile ce m-au acompaniat în viatza.Azi constientizez cât de gresit traiam si ca toata vina îmi apartinea în exclusivitate,iar acum n-am cuvinte sa-i multumesc Ziditorului pentru experientele trecerii prin „scoala flacarilor iadului”,ce mi-au mistuit orgoliile,si mândria,neascultarea si încapatânarea,lasînd doar mângâierea dulce a IUBIRII DIVINE ce-mi mângâie si-mi alina zilnic fiinta cu superbele valori autentice,eterne ale CUVÂNTULUI VIU,UNIC,ADEVARAT, ÎNTRUPAT în *HRISTOS*

    Apreciat de 1 persoană

   2. Mă bucr. Atunci poartă-te ca atare și lasă, dacă se poate conspirațiile astea năroade și jignitoare. Te-ai gândit că, postând acest documentar m-ai putea jigni sau întrista, eu fiind femeie?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.