21.

SAM&REMUS SCHRECKSEE JUNI 2015 089

 Mergi la izvor când sufletul ți-e aprins, scormonește în apa limpede și așteaptă până ce devine iarăși curată. Așa se va duce și aprinderea sufletului tău, precum tulburarea aceea.

Reclame

14 comentarii

 1. un exercitiu bun si foarte bun.
  Imi amintesc si eu, placerea cu care balaceam tot. De la picioarele mele, pana la ghiozdan.
  Noroiul si apa … au fost preocuparile mele principale. Bine, recunosc … si ramele! Le terfeleam pana ma plictiseam, in mocirla confectionata la fata locului. Apoi … de spalam la robinetul din curte si le azvarleam inapoi in baltoaca!

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde

 2. Superbe si pline de tâlc aceste meditatii ale zeului „Zamolxe”,iar traditia si credinta geto-dacica a fost una foarte asemanatoare cu cea a credintei crestine initiata de Isus Hristos,Toate vechile credinte si culturi,au avut si au un ‘sâmbure’ de adevar,însa dupa parerea mea,cel mai aproape de Adevarul Absolut,s-a aflat filosoful grec Platon care sustine idea ca sufletul este nemuritor.
  El crede ca drept pedeapsa pentru ‘neascultarea’ primordiala,sufletul este închis în trupul material,ca într-un mormânt,astfel existentza în trup era considerata de Platon moarte,iar moartea reprezenta abia începutul autenticei vieti,însa aceasta nu avea loc decât dupa judecarea greselilor savârsite înaintea parasirii corpului. La fel ca în scrierea Indiana „Upanisade” care mentioneaza nemurirea sufletului,însa condamnat la traversarea mai multor etape pâna la o eliberare finala.
  Toate aceste traditii,culturi si religii,au mici particularitati al ADEVARULUI ABSOLUT,însa acest ADEVAR UNIC,***IUBIREA*** S-A REVELAT *DOAR* ÎN FIUL OMULUI ***HRISTOS***
  Cine citeste sa înteleaga ! Gata! TAC!!!:)

  Apreciază

  Răspunde

  1. Sunt de părere că Isus a fost OMUL învrednicit cu lucrarea de însămânțare cu sămânța Christică, Iubirea necondiționată, singura soluție de vindecare și readucere a Creației la stadiul inițial de vibrație. Deci nu ne contrazicem câtuși de puțin.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.