23.

IMAG0677

În vremea lucrului tău, înveselește-ți inima la vederea lucrării tale înainte de terminarea ei, căci precum fructul iși anunță venirea cu o floare, tot așa fapta omului este văzută de cel cu mintea și simțirea limpede, înainte de a fi terminată.

 

Reclame

5 comentarii

 1. Cu alte cuvinte,traind înafara timpului,în viitorul mai apropiat sau mai îndepartat,prin credinta ! Perceptia lucrului finit, (terminat),înca neînceput,doar proiectat,muncind profund implicat,crezând si sperând ca-l vei vedea cândva realizat.:)

  Apreciază

  Răspunde

  1. Poate fi și așa spus deși pare mai încâlcit. 🙂 Îmi explici cum te-ai gândit la prima propoziție:„Cu alte cuvinte,traind înafara timpului,în viitorul mai apropiat sau mai îndepartat,prin credinta ! ” Pare o contradicție de timp.

   Apreciază

   Răspunde

   1. Perceptia noatra limitata,optica distorsionata,fireasca,învechita,neevoluata,primara,rationala,carnala,’nemetamorfozata’ de (revelatia acordata de TATAL CERESC prin credintza si IUBIRE NECONDITIONATA,celor „ALESI”),doar aceasta perceptie gresita ne da impresia de „contradictie”,acest sistem înselator al materialism-umanismului,al sinelui si EGO-ului neevoluat de milenii. SINGURA,UNICA si TAINICA *CHEIE*,este JERTFA LUI HRISTOS,eveniment UNIVERSAL care a bulversat cerurile si pamântul,relatia spatio-temporala a perceptiei EXISTENTEI,care a declansat miscarea uniform accelerata a constiintelor „TREZITE”
    SPIRITE PURE,care vor provoca în scurta vreme o TREZIRE MASIVA,însa aceasta se va produce pe fondul unor mari catastrofe mondiale,iminente ce va soca,va SURPRINDE prin intensitatea fara precedent ,toate SISTEMELE „omului faradelegii” Antichrist” „potrivnicul lui Dumnezeu” al FALSITATII,IMITATOARE,ÎNSELATOARE prin care a condus omenirea spre moarte,haos si distrugere a habitatului minunat,natural al EDENULUI (TERRA)…:)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.