Tabăra de spiritualitate, nutriție și trezire la viață

1000 de cuvinte nu fac cât o faptă, ceva de acest gen spunea un om drag.
Este vremea faptelor. Succes fraților Radu.

Haide la ţară!

Simțiți nevoia să descoperiți care sunt cauzele adevărate ale nefericirii, ale confuziei, ale nesiguranței vieții de zi cu zi ? Pentru asta ne-am gândit să ne redescoperim plecănd de la „firul ierbii”, de la relația corp/minte, de la unitatea organică care trebuie gasită de fiecare în el și prin el. Este nevoie ca fiecare să descoperim normalitatea, să vedem falsul că fals, să realizăm că nefericirea este o stare indusă, educată, un fenomen social, politic, economic și religios.
Tabăra de spiritualitate, nutriție și trezire la viață”, organizată de către Bio Vivo Terapii, își propune să ne redescoperim împreună. Întâlnirea se va desfăsura într-o locație de vis, recunoscută ca una cu cele mai mari puteri energetice din lume, în zona munților Bucegi. Vom aborda o discuție eliberată de etichete și definiții, o discuție empatică, în care Divinitatea să fie o prezență. Vom înțelege mai bine ce este ThetaHealing

Vezi articol original 949 de cuvinte mai mult

Anunțuri

4 comentarii

 1. Am citit și ascultat multe ieri, despre asta și nu numai. Dincolo de nume, simțeam o apropiere între cei doi, neștiind de unde, ce și cum. Ceva în modul de exprimare, care nu venea din tematicile abordate. Iată că mi-ai adus dezlegarea enigmei.
  Mulțumesc!

  Într-adevăr, ideea întâlnirii în sânul naturii îmi pare una excelentă.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde

  1. Munca pe care cei doi doresc să o facă este remarcabilă cu atât mai mult cu cât la o anumită vârstă pământeană oamenii nu mai au suficientă energie pe care să o implice în acțiuni de anvergură. Călin deține încă multă; chiar și numai acest lucru îl califică mai mult decât 10 diplome.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

   1. Tu știi bină că, mai ales într-un astfel de domeniu, diplomele se dau mai mult pentru fațeta „civilă”, să-i spunem așa, a activităților lor. Da, pentru a fi acceptat să tratezi și să instruiești oameni, ai nevoie de diplomă, ca să fii acceptat de societate. Altminteri, în zone sau timpuri, inițierea nu avea nicio legătură cu diplomele, ci cu capacitatea de a transmite și altora informație și abilități. Uneori, doar șederea împreună a unor oameni le-a adus evoluție spirituală.

    În rest, nu pot vorbi despre acești oameni pe care nu-i cunosc. Pe Călin să spunem că l-aș cunoaște, superficial însă, datorită scrierilor sale și a comentariilor pe care le-am citit pe diferite bloguri. Se pare că dorește și iată, chiar încearcă să facă mai mult decât a scrie despre subiect. Din păcate încă nu-mi sunt disponibil pentru această tabără, altfel aș fi voit să fiu și eu acolo, pentru a cunoaște oameni, pentru a afla și simți mai mult. Dar sunt sigur că s-au deschis deja unele drumuri, așa că… mai am timp, mai este vreme.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s