Vis politic

Eram în casă, casa mea cu câteva camere simple, curate primenite. Într-unul din dormitoare doamna Merckel, doarme obosită pe un pat confortabil și curat. Este slăbită, obosită, somnul adânc.
Este dimineață. Din dormitor doamna Merckel vine pe hol unde mă aflam, îmi mulțumește de găzduire. Este proaspătă, întinerită, vitală. Cu un gest natural îi înghesuie mamei mele bătrâne, sărăcăcios îmbrăcată, o bancnotă de 50 de euro. Mama izbucnește în plâns și se transformă într-o gură imensă ca un portal în univers. Din portal vine duhoare.
Din altă cameră vine soțul doamnei iar din altă cameră o rudă a doamnei, în vis era sora ei.
Mai mulțumesc odată și apoi pleacă. Sunt pregătiți de acțiune și de drum.

Reclame

18 comentarii

  1. ADEVARUL e dureros,pentru fire (materie),însa ELIBEREAZA SUFLETUL !:)
   Cuvântul lui Dumnezeu este „…mai taietor decât orice sabie cu doua taisuri…”:))
   Sunt în posesia acestei „sabii” însa nu penru a ma lupta cu cineva (mai cu seama cu mascati) ci pentru a oferi vindecare si viatza sufletelor bolnave si…moarte .
   Fii binecuvântat,oricine ai fi ascuns dupa pseudonim,Duhul Domnului are ochiul pretutindeni si-ti cunoaste sufletul,iar din contextul Scripturilor stiu ca vei avea argumente sa ma ispitesti,însa Cel Ce Este,Vegheatorul,nu ma va lasa sa cad în capcana,ispitelor diavolului.Mi-am pus toata nadejdea si încrederea în EL,SUNT INTEGRAL AL SAU,si nu pot face decât ceea ce VREA EL. Sper ca m-ai perceput corect !:))

   Apreciază

   Răspunde

  2. . asta a fost tot ?

   Am pierdut ceva … că io cu fusu‘ meu , nu prea mă nimeresc . Anyway . A’l trimite pe musiu la Ecleziast e totuşi prea mult . Curată deşertăciune (sic!) , cred . Genul ăsta de propovăduitori, sunt din născare în continuu ”brexit” cu Cartea Sfântă , fii pe pace .

   Alde … d’ăştia , n-au catadicsit măcar a ceti cap coadă cărţulia , da’ sunt bocnă de citate … bogdaproste , primite pe drumuri lăturalnice – uneori cu forţa – de la alţii , la fel de ”doxaţi” cu slove gata tipărite , în broşuri frumos colorate .

   Mă leşi d’le apostotol de carton!
   Primeşte dară binecuvântarea mea , cu toată draostea :

   fuck you – again – deşertăciosule !!!

   Apreciază

   Răspunde

 1. Esti inteligent,folosesti ca ‘arma’ scene aparente sa ipresionezi copii de lapte…esti si tu într-o stare infantila !Pacat de tine,si de cei ce te urmeaza fara sa cunoasca ADEVARUL eliberator al sufletelor lor pe care voi cu inteligenta luciferica,obscura,ucigatoare,asasinati sufletele scumpe si inocente orbite de stralucirea falsa a metafizicii si ocultismului întunericului acestui veac rau…
  Vai de voi calauze oarbe…

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.