Inima

Când am învățat prima dată cum să cobor în inimă, aceasta era o capelă mică din piatră, pe margina unui lac cu apă limpede. În interior simplu, două vitralii înalte, fumos colorate, pe jos dale alb și negru ca pe o tablă de șah, în față despărțita de un gărduleț de lemn, pe un piedestral din piatră, deshisă cartea vieții. Îngerul ce se roagă mereu pentru mine, era săracul tăt moșcolit și plâns, pe față curgeau dâre negre cu lacrimi amare.
M-am îngrozit. Nu mă așteptam la un astfel de spectacol.
Am înțeles că îngerul din inimă îmi plânge lacrimile și îmi suferă inconștiența. M-am înduioșat și rușinat. A fost momentul în care am hotărât să-mi plâng singură lacrimile și să-mi asum responsabilitatea.
Au urmat rugăciuni, vindecări, curățenii, înțelesuri, iertări…
Cu timpul capela s-a transformat întrun templu cu 12 coloane, în mijloc focul sacru cu irizații de violet și albastru, ardea pe o masă sacră cu o scobitură în interior. Lângă fiecare coloană, câte un înger, adunați în semicerc se rugau pentru mine. Pe acea masă sacră am învățat să mă întind ca să mă curăț și tot acolo am dus imaginile persoanelor ce se cereau vindecate.
Mai apoi coloanele au dispărut și în loc de templu a rămas o infinitate albastră. În mijloc, pe un pedestral de cristal cartea vieții deschisă, pe fiecare pagină deschisă la zi tronează o floare de crin. În carte, cu litere de aur sunt scrise numele celor pentru care o mulțime de îngeri se roagă în fiecare zi.
Atârnate în nimicul albastru sunt amprentele oamenilor care au avut puterea să intre în templu.

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.