Minuni

Pentru fiecare tronson de drum am primit călăuze specializate: Arhangheli precum Mihail, Gabriel, Rafael, Zadkiel, o vreme am discutat cu Adamus St. Germain, chiar și Enoh a venit o vreme să-mi clarifice lucruri prost înțelese. La urmă și încă prezent este îngerul care s-a prezentat atunci când a venit, în limba germană, der Engel der Gnade (îngerul compasiunii, milosteniei).
Unii ar putea gândi că, din cauză că mă simt mică încerc să mă dau mare spiritual având atâția însoțitori speciali dar… exact invers este valabilul. Încerc să transmit că „Cerurile” nu fac diferență între un borfaș sau un demnitar, între credincios și necredincios, între ateu sau spiritual.
Am atâtea amintiri frumoase.
Dacă ne ridicăm mintea la ”cer” (aici este vorba de frecvența pozitivă a gândurilor) lângă noi se vor aduna mulțime de îngeri. Așteaptă să le dăm de lucru.
Era toamnă, o toamnă călduță cu cer senin și mult soare, mergeam spre lucru și am simțit că în jurul meu atmosfera este încărcată cumva altfel. Am aruncat peste umăr privirea interioară și am văzut că în spatele meu, încolonați pe trei coloane veneau puzderie de îngeri. N-am știut ce să cred așa că m-am întors din nou la trotuarul meu când mi-a venit în cap gândul că așteaptă nerăbdători să le dau de lucru.
Am coborât în inimă și i-am rugat să binecuvânteze, să vindece și să aline și să ajute cum știu ei, tot ce se poate alina, vindeca și binecuvânta în oraș.
Zbrrrr…Veseli au plecat în zbor fiecare încotro.
Chemați-i, dați-le de lucru căci ei se plictisesc. Sunt prea puțini cei care mai cred în ei.
Dacă nu aveți voi nevoie de ajutor, trimiteți-i în altă parte.
În ultimii ani, înainte de Crăciun cu 2 luni, se deschid cerurile și milioane de îngeri coboară să ajute la împărțit de daruri. De ce? Pentru că oamenii încep să se gândească la sărbătorile de iarnă, îl invocă pe Moș Crăciun.
Anul trecut s-a întâmplat la fel și ca în fiecare an am voie să direcționez coloanele de îngeri în anumite direcții. De ce? Pentru că dacă noi nu le dăm de lucru, ei sunt aici dar nu pot să intervină. Chestie de liber arbitru. Dacă nu dorești ajutor, nu te poate obliga nimeni. Deci ca de fiecare dată și anul trecut, iam direcționat prima dată spre România și tristă mi-a fost vedenia când am văzut că cerul deasupra țării era închis. Darul nu a fost primit și sa întors înapoi. Cu tristețe am redirecționat fluxul angelic spre Germania unde a fost primit cu brațele deschise.
Dacă nu credem în minuni acestea nu se pre pot întâmpla.
Ce să vă aducă Moșul anul acesta?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s