Importanță

Citind pe ici pe colo, asistând la discuții, mi-am amintit o observație de acu ceva ani. Cred că am mai așezat-o pe blog.
Spuneam eu atunci că în momentul actului sexual se deschid miniportale. Le spuneam găuri negre (nu s sigură). În momentul concepției, fecundării, acel portal nu colapsează la finalul actului ci rămâne deschis generând un câmp de frânare pentru particulele ce participă la creerea materiei, adică acelea care se lasă frânate și reduse în frecvență până primesc masă și iau formă. Primul, este germenul ființei umane ce va coborâ. Acesta se așează pe o structură, un schelet format din informația genetică a părinților, care este întrețesută în cea a locului și timpului, care la rândul ei este întrețesută în structura planetei, a sistemului solar, a universului.
O țesătură fantastică.
Pe această țesătură, spiritul, sub îndrumarea ființelor competente în domeniu, își țese din propria energie, infimă ca și cantitate, viitorul vehicol material.
Dacă privim tot acest ansamblu și volumul imens de date în care suntem așezați nu știu cât și dacă suntem importanți și totuși suntem importanți fiecare în felul lui căci altfel nu cred că s-ar depune atâta efort și logistică pentru materializare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.