Nebunele

În vis, ședeam liniștită pe o canapea. În fața mea privesc cum din nimic se materializează o jachetă de iarnă cu glugă. Sunt curioasă. Peste ea, în ea sau nu știu cum să explic posesoarea de jachetă era energie. Am știut cine este și am mai știut una-alta. Fără să mă anunțe, doamna asta blondă, o persoană pe care o știu de la magazin, o clientă, desfășurată ca globul pământesc pe o hartă, se repede la mine cu furie și ură.
Am rămas o fracțiune de secundă șocată, apoi am avut o senzație de teamă și mai apoi m-am înfuriat. Am sărit ca arsă să o prind de gât într-o luptă pe viață și pe moarte. Eram și eu doar o energie furioasă. În timp ce mă pregăteam să o trântesc de perete, aveam conștiința faptului că-i aiurea să trântești energia cuiva de pereți căci energiile nu pățesc nimic și-mi venea și să râd de prostia acțiunii dar nu mă puteam stăpâni. O voce m-a oprit spunâd ceva dintr-un ecran de televizor alb-negru.
Auzind vocea m-am liniștit ca prin farmec iar energia femeii s-a topit cu jachetă cu tot.
Am privit în jur. Locuința nu-mi era cunoscută și din ea am alunecat într-un alt nivel unde Happy ședea colac lenevind lângă mine. Am vorbit una cu alta câteva vorbe apoi am alunecat într-un cu totul alt vis.
A doua zi m-am gândit des la visul avut și cândva am început să râd: adrenalină curată. Nu-i prima dată că mi-o trag în freză, noaptea în vis, cu diverse energii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.