Vizita

Eram în locuință. Fără să văd concret știam că în fața casei se descarcă de pe o platformă, cai. M-am mirat și m-am uitat prin zid văzând cum se descarcă șeile, erau bej.
Gândind că oare cine se va ocupa de ei și de când avem noi grajduri privesc speriată pe geamul ce dă spre terasă. Cei doi cai negri, nu știu cum se cheamă rasa, dar sunt din aceia cu picioarele groase , robuști și copite mari. Coamele ușor ondulate le atârnă negru strălucitor până la pământ. Se uită pe geam și adulmecă interiorul.
La același geam, după ce caii s-au dat la o parte își bagă capul un bărbat măsliniu de talie mijlocie, are părul negru, ondulat, trăsături sud-americane. Îmi vorbește întro limbă pe care nu am mai vorbit-o de milenii. Îmi amintesc de ea. Îmi spune în versuri ceva ca o poezie de bine te-am găsit, pline iubire. Apoi adaugă ea următoarele versuri. Este foarte înaltă și suplă. Fața este rotundă, pielea neagră, trăsături nici europene nici africane, părul lung până la pământ, negru, ușor ondulat. Și mai este un el, ceva mai departe în imagine, un însoțitor.
Vreau să răspund și eu în versuri la finalul întrevederii dar sunt atât de emoționată că-mi vine să plâng și de surpriză dar și de drag. Sunt din tribul meu.
Într-o afundătură în cameră stă așezat șamanul tribului. Un bărbat mic de statură, musculos, sudamerican, se uită la mine în sus și-mi explică, arătându-mi trei cilindrii sculptați, că să nu=mi fac griji că nu mai țin bine minte limba căci mai am doar trei role de învățat.
Chiar și acum, scriind sun încă foarte emoționată.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.