Fulgerul acela alb orbitor, a fost atât de puternic în mine că m-a smuls din adâncul visării. Am țâșnit ca o rachetă, de pe orizontală direct în fund. Câteva secunde apoi m-am culcat din nou pe o parte și am adormit.
Trebuie să știm noi că dumnezeu și dumneazâna, în planurile superioare una sunt, unde, dacă doriți să faceți o ierarhie, dumneazâna (electricitate, iubire) are ponderea mai mare, dumnezeu (rațiune, magnetism) este motorul, realizatorul.
Când spiritul „coboară” în planurile de vibrație inferioară celui mai înalt, face o mișcare în spirală, ocuparea întreagă a planului se face atunci când mișcarea este completă la 360 de grade.
În materie, mai precis în om (vehicolul, spiritele îl numesc vas)coborârea a fost întreruptă din nu știu ce motive și a rămas agățată la 180 de grade. Spiritul este incomplet încorporat. Dumnezeu(simbolic adam sau gândirea rațională) astfel a devenit unicul domnitor neputându-se manifesta în om decât limitat.
PS: Electricitatea (dumeazâna) uriașul rezervor în care toate sunt, magnetismul (dumnezeu) este modelatorul responsabil cu punerea în aplicare,condensarea, darea de forme. Altfel spus, iată că toate din iubire se „nasc”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.