Realități

IMAG1266

Au trecut poate, doi ani de când, un înger mi-a cerut să aleg una din cele două lumi. O lume în care domină tristețea, războiul, sărăcia, deznădejdea și una în care domină pacea, bucuria, bunăstarea, dragostea de viață.
Am avut un moment de mare sinceritate interioară și … am ales lumea bucuriei. Nu am știut exact, pe vremea aceea ce a însemnat concret acel vis și alegerea făcută din toată inima.
Astăzi știu. Creatori de realității fiind, așa cum bine spunea și separațio, cineva sau ceva în noi face alegeri. Mai spunea cineva că nimic nu ni se întâmplă fără acceptul nostru și iarăși a fost o informație pe care am aprobat-o din intuiție dar fără să am proba până acum câteva luni când întradevăr, într-un moment de liniște, la poarta sufletului a bătut cineva și a cerut aprobare pentru magie neagră. Fantastic!Deși teoretic îmi era clar, practic abea acum încep să văd cum funcționează.
De atunci s-au schimbat multe în mine, în viața mea și odată cu mine s-au schimbat multe în viața celor dragi.
Mai am de lucru cu mine încă destul de mult dar rezultatele apar și sunt bucuroasă.
Mai scot capul pe fereastra sufletului și când mă uit afară, mi se face părul măciucă: întuneric, furtună, confuzie, murdărie.
Mă retrag din nou în spațiul din mine care este infinit mai mare decât cel dinafară și torc realitatea proprie. Am redus drastic activitatea pe net, dorința de socializare a scăzut considerabil, până aproape de 0.
Toată energia disponibilă o investesc în viața mea căci am înțeles definitiv că, să schimb lumea din afara spațiului meu interior, este o nărozie fără precedent; intenție din start sortită eșecului.

 

Anunțuri

3 comentarii

  1. Ai intervenit la ţanc. Gândurile mele o luaserã razna. Mulţumesc.
   Stii, am citit şi câteva cãrţi de Castaneda, am terminat şi şcoala zeilor. Am gãsit in fiecare frânturi din drum, vise aproape identice şi întâmplãri uluitor de asemãnãtoare.
   Asta înseamnã ca drumul este foarte asemanator.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s