Dur

Pe parcursul anilor am avut, repetându-se sub diferite forme, vise în care parveneau niște animale ciudate. Un fel de vite nepământene, cu picioarele scurte, trupul masiv, pătrățos, capul mare cu coarne mici și ochii răi, adânci, brutali. Pielea cenușie și groasă.
Cu timpul mi-am dat seama că este vorba de adânca prostie (inconștiență) umană, brutalitate pură, lipsa oricărui gram de finețe și noblețe.
Când egoul se fisurează și omul începe să zărească printre văluri i se face părul măciucă, de groază. Cu atât mai mult cu cât simte că și el poartă semințe de fiară.
Sunt momente dificile în care unii doresc să adoarmă din nou, alții sunt pe punctul de a înnebuni iar alții aleg să plece.
Sunt întradevăr momente dificile dar nu imposibil de administrat.
Acceptanță necondiționată, un comportament transparent, gânduri pozitive cu multă iubire necondiționată și respect infinit pentru toate câte sunt cum sunt.
Nu știm de ce suntem aici, nu ne mai amintim și acest lucru creează confuzii dar trebuie să avem încredere în „noi” cei care SUNTEM atunci când hotărâm coborârea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s