Ambasador

Cam cu 11-12 ani în urmă s-a rupt unul dintre văluri și am văzut consternată adevărata amploare a durerii omenirii, o parte din ea o duceam însămi în spate, pe lângă dramele personale.
A fost momentu în care am refuzat să o mai car și într-un moment de disperare inimaginabilă L-am rugat pe Dumnezeu să mă facă fereastră spre Împărăția sa.L-am rugat să-mi binecuvinteze tălpile picioarelor pe unde calc să răsară florile bucuriei și a păcii.
Au urmat câțiva ani de transformare și percepții foarte intense. Ani în care am căutat să văd de ce îi văd eu pe oameni dincolo de păcat, așa de curați și frumoși și diferența aparent reală în manifestare materială.
Am fost adeseori, ambasador, la Porțile Cerului, cerând ajutor și milostenie, explicând că oamenii nu sunt răi prin naturalor și au nevoie de vindecare.
Toate aceste percepții se manifestau spontan, fără să am o explicație logică.
La un moment dat, cam acum trei ani, am avut un vis ca o amintire străveche în care planeta încă în stare diafană, subtilă, era locuită de oameni la fel de subtili, ca aburi strălucitori, străvezii. Oameni fericiți, plini de bucurie și bunătate, veseli, ingenioși, locuiau în pace deplină.
Din depărtarea astrală, am văzut cum de planetă se apropia o pâclă neagră cu multe brațe, o păcură cleioasă care a ajuns planeta și i-a atins pe locuitori. Marea majoritate au înnebunit pe loc, acoperiți și pătrunși de masa aceea întunecată și au început să se certe între ei și să se ucidă cu bestialitate. Și acum am parcă în urechi strigătele de disperare și urletele de fiară a celor atinși.
Cei care au prins la timp de veste s-au urcat în nave și au părăsit planeta căci nimeni nu știa, luați pe nepregătite, cu ce au de a face.
Cei care s-au salvat, probabil îi numim azi, îngeri. Iar cei rămași, deveniți materie, căzuți cu planetă cu tot, sunt probabil oamenii de azi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.