Rezumat

Încerc să fac un rezumat al ultimelor zile.
Încep cu vinerea trecută, vis în care aflu că sufletul sa trezit și că se inițializează fuziunea cu spirit și că această fuziune durează.
Vineri corpul era sub tensiune, vibra și tremura.
Sâmbătă, durerile din corp se accentuează. Merg la lucru. Ieșind din casă corpul se simte ca un copil emoționat și temător. Oamenii îl bulversează, are sentimentul de nesiguranță. La lucru ajunsă, sunt confuză și nu reușesc să-mi adun creierii, să mă concentrez. Fac greșeli la casa de marcat, o rog pe o colegă să mă înlocuiască până îmi revin. Mă interiorizez și observ că în cap se derulează ceva. Întreb ce. Se schimbă programele, aflu.
Urmează peste două zile visul cu furtuna și masca. Eram îngrijorată, dar după o analiză mai atentă, aflu că acea „mască” era defapt noua interfață. Mi se explică, că dacă suntem de acord că corpul uman este o mașină biologică performantă, ca să interacționeze cu mediul are nevoie de o interfață. Ca și la un telefon mobil care indiferent cât este de performant pe interior ca să poată comunica are nevoie de display și butoanele de rigoare.
Eram ușurată și am râs toată ziua. Bineînțeles că visul a fost impunător din toate punctele de vedere. Observ în continuare ce se întâmplă și dacă vreți vă povestesc.
Ieri seară înainte să adorm am auzit o melodie, curioasă de unde vine am intrat în cap ca și cum ar fi cel mai natural lucru din lume. Mă aflam într-un fel de locuință, pe un hol îngust. În stânga la capătul holului se afla baia, în față pe stânga era bucătăria și de acolo se auzea vocea femeii care fredona o melodie frumoasă. Nu am fost curioasă să merg mai departe dar aflu că, creierul creează 3d, holograme.
Ideea că totul se întâmplă în cap nu este nouă, am mai auzit-o și de la alții dar este interesant să aflu direct.
„O minte sănătoasă într-un corp sănătos” capătă valențe rotunde.
Aveți grijă de cap și de curățenia minții.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.