Sunt bogată

Am privit în urmă. Încerc să-mi amintesc cum am făcut să ajung aici și acum.Dacă ar trebui să fac un manual de spiritualitate cu technici și pași, nu aș fi în stare.
Am pornit pe drum luând foarte în serios și cuvânt cu cuvânt ceva citit într-un psalm cum că dacă Dumnezeu mă ține de mână, de cine am a mă teme?
Am umblat pe dalele ce străbat mlaștina cu „voioșina” omului prost pentru că nu am știut că nu toate sunt stabile.
Am călătorit la nașterea Universului, am fost la Porțile cerului, am fost în buzunarele din astral unde se adunaseră sufletele celor sinuciși, m-am luptat cu energii necunoscute, am vizitat planete extraterestre, am vorbit cu extratereștrii, am discutat cu îngeri și arhangeli, cu demoni, am întâlnit oameni remarcabili, deschizători de drumuri, l-am avut tovarăș pe oxalany, pe vremea aceea un baby-dragon mic și negricios, care acum este un uriaș blând, alb, am călătit pe spatele lui ondine, frumosul unicorn alb și am căzut de pe el căci eram pe atunci prea grea ca să pot urca acolo unde avea el casa, m-am pierdut și m-am regăsit de fiecare dată prin hățișurile vieții.
Ar spune unii că sunt nebună? și ar avea dreptate dar cât de bogată sunt! Ce bogăție de viață las în urma mea! Și câtă frumusețe!
Sunt bucuroasă și recunoscătoare!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s