Mireasa

Îmi este clar că vibraţional sunt destul de jos din care cauză m am procopsit şi cu o gripă nu neapărat gravă dar sâcâitoare. Stau mai mult pe pat cu ochii închiși şi încerc să ridic vibratia corpului.
O imagine îmi atrage atenția. Prima dată remarc nişte schelete de mâini negre care se mişcă într un fel de înot, negre pe un fond alb mat cu o sursă de lumină internă. Astept cu răbdare să văd urmarea. Arătarea trece prin faţa mea, se îndepărtează şi pot să văd un ansamblu. Este o mireasă. Capul este negru dar desluşesc că la vremea incarnată era o femeie frumoasă.
O privesc cum se îndepărtează innotand în spaţiu şi se îndreaptă către mirele ce o aşteaptă. După cum arată acesta este încă printre noi. Ea îl sărută. Asta i prima impresie la a doua privire îl descărca defapt de energie.
Incerc să prind sensul viziunii. Apoi aflu că din neştiinţă şi din emoţia momentului facem nişte prostii cu consecinţe catastrofale pentru noi.
Ea era bolnavă pe moarte iar el s a căsătorit cu ea înainte să moară jurânduşi dintr o iubire prost înteleasă nişte chestii.
Nasol.

Reclame

5 comentarii

    1. Multumesc Mihai! Interesant, nu i aşa? Multe lucruri pe care noi le percepem eroice, emoţionale, credincioşie sunt remarcabile doar prin cantitatea enormã de neştiinţă şi periculozitate. În cel mai fericit caz lipsite de sens.

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.