Complex

Cândva în vara anului trecut, spirit a fuzionat cu corpul. După ce m am trezit din meditaţie, m am bucurat ușurată. Durează. Mi s a spus. Oboseală crâncenă. În corp se fac transformări. Cam prin septembrie aflu că s a trezit sufletul. Mare bucurie mai ales că nu stiam exact ce i acesta şi nici că doarme şi ne visează. Bucuria s a transformat în îngrijorare. Nu ştiam de ce corpul este aşa de aproape să dea zilnic ortul popii. Se pare că acesta când se trezeşte şi vede prin simţurile corpului în ce lume este, îl apucă groaza. Plânge des şi vrea să plece acasă. Intervenţia spiritului cu o dojană blândã îl convinge să rămână şi să îngrijească corpul. Aici corpul are obligaţia să intenţioneze conştient rămânerea în plan. Peste alte câteva luni aflu că şi corpul se trezeşte. Să văd ce mă aşteaptă. Deocamdată mă simt ca în plin burn out.
Toate trezirile şi fuziunile astea mi le am imaginat mai uşoare când de fapt nu aveam ce să mi imaginez ceva cãci prin ce nu ai mai trecut sau invăţat nu ţi poţi imagina nimic.

Reclame

4 comentarii

 1. Grudjieff vorbeste frumos despre corpurile subtile..

  dar o ia in sens invers cumva.. daca avem grija de corpul fizic emotional si mental dupa o vreme, cu ceva exercitii se formeaza/trezeste un alt corp energetic, in care si in el dupa fuziune si dupa alte seturi de exercitii se dezvolta alt corp mai subtil.. si tot asa..

  Apreciază

  Răspunde

  1. După observaţiile mele, corpurile subtile există deja, ele trebuie activate. Spiritul bate la uşa construcţiei egoului. Corpul işi dă seama că aşa cum traieste nu i ok. Deschide uşa puţin. Prin meditaţie, exercitii, curăţenie etc. Construcţia priveşte fisuri. Corpul işi ridică, sub influența spiritului, vibraţia. Când celulele încep să vibreze mai înalt şi la unison se pregătește trezirea sufletului. Când acest corp s a trezit( se spune că dormind acesta se îngrijeste de ego) începe să se ocupe de trezirea corpului. La faza asta aş fi dar nu stiu ce urmeaza şi nici dacă i corect.
   Trezirea spiritualã este mai simplă probabil dacă lasi totul baltă( familie, servici, casă, societate) dar se poate şi aşa, adică complicat.

   Apreciat de 2 persoane

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.