Percepții

Noile percepții, pe care le numim extrasenzoriale sau chiar paranormale, sunt aceleași doar că organele de percepție sunt așezate pe un corp superior aparent extern din cauză că depășește în exterior dimensiunea corpului fizic.
Vederea, auzul de exemplu, se formează în afara creierului. Organele materiale au corespondetul lor identic în esență pe acel corp subtil.
La început vederea este neclară și din cauza creierului care nu este obișnuit să prelucreze informația. Auzul însă când s-a activat, transmite urechilor mai ușor percepțiile. Urechile materiale se desfundă și devin extrem de sensibile. La început vei observa că nu mai poți localiza de unde vine zgomotul. Dacă te strigă cineva vei avea convingerea că-i chiar lângă tine sau chiar în tine. Dispare simțul de direcție și distanță.
Zgomotele sunt percepute foarte puternic, o gălăgie infernală și vei simți nevoia să vorbești mai mult în șoaptă, să te retragi în liniște. Muzica indiferent cât îi de făină vei începe să o eviți nu numai din cauza auzului dar și din cauză că ajuns la un echilibru emoțional, mai bine-zis lipsa lor a emoțiilor, muzica așa cum o știm noi își pierde utilitatea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.