Practică

Practica am început-o odată cu teoria. În joacă. Pe vremuri lucram la un alt magazin. La tura de seară mă lua soțul cu mașina. Ca să nu mă plictisesc așteptând încercam să-mi imaginez cam pe unde se află: la care semafor, la care colț. Într-una din seri am rămas surprinsă că nu-l văd. Am așteptat și așteptat apoi am plecat pe jos. Adormise. Mi-am dat seama că nu este un joc și am continuat și în alte situații. În călătorii mai departe de casă foloseam ochii vulturului Kiju, un aspect totem pe care îl aveam pe atunci. Ce vedea vulturul zburând în tăriile cerului, vedeam și eu.
Altădată, unul din băieți făcea ucenicie la un restaurant în alt oraș. Mi s-a făcut dor de el și am plecat cu privirea să-l caut în bucătărie. L-am văzut cum tăia ceva cu un cuțit mare și apoi cum și-a tăiat degetul. Atât de tare m-am speriat că am revenit brusc înapoi. Atunci am observat că am revenit prin frunte cu o furie arzândă de parcă m-am picurat cu argint fierbinte. Arsura a ținut o săptămână. Deci nu a fost imaginație. Ulterior la telefon băiatul a confirmat că s-a tăiat destul de rău dar mai are degetul.
Zilele astea stătem cu soțul în curte, la un pahar de vorbă. Băieții sunt plecați la un softair event. Se împușcă unii pe alții cu biluțe biodegradabile.
Dintr-o dată privirea mi-a devenit rece și fixă și eram acolo la ei; unul din băieți s-a rănit. Îl văd pe jos, suferă. Oare îi mort? Mă apropii de el, îi dau mâna să se ridice,el o prinde și ambele corpuri se aprind ca sori albi. Râd și știu că totu-i bine.
Instrumentele ce le avem și le lăsăm nefolosite nu sunt povești paranormale ci chiar chestii funcționale și foarte practice.
Vă invit să le folosiți.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.