Scopul

Dacă meditezi la chestia cu coloana infinitului și mai citești și articolul anterior ” tehnologie spirituală ” s-ar putea să te gândești că nu vezi nici un scop, nici un țel, niciun sens. La ce bun toate astea?
Și Da! Nici măcar trezirea spirituală nu este un scop și nu are sens. Mintea are nevoie de toate astea. Privește coloana infinitului adun-o, dilat-o, la nesfârșit și totul este.

Reclame

2 comentarii

 1. Eu cred că această Coloană a Infinitului este tehnologie spirituală. Dacă ne uităm în jur la starea în care se află planeta și la viața noastră în general, observăm o dereglare serioasă a relației și echilibrului dintre Feminin și Masculin, care a dat naștere la toată suferința de pe lume. Tocmai de aceea, din punctul de evoluție personală și planetară la care ne aflăm, este nevoie de corijarea situației; și în acest scop este nevoie de această tehnologie, care este o simplă interfață pentru minte de fapt, dar ne ajută să ne conectăm. Asta e. Orice ajută e bun, și să sari într-un picior e bun dacă funcționează. Dar simbolurile cu atâta semnificație sacră au putere arcană foarte mare, mult mai mare decât a sări într-un picior. De aceea Coloana Infinitului ne poate ajuta foarte mult în meditație. Asta este părerea mea și de asta am primit acest simbol pentru a lucra cu Spiritul Ancestral.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

  1. Hm!
   Sper că nu ai senzația că am scris toate bazaconiile, cu gândul la blogul tău. Și sper din suflet că nu percepi cele scrise de mine ca o critică sau că doresc să devalorizez munca și credința altora.
   Cum spuneam la articolul „și ” , am ajuns acolo unde recunosc că nu știu defapt nimic, nimic sigur.
   Este o situație stranie care nu poate fi administrată, doar acceptată și paradoxal îmi dă un sentiment de liniște.
   La aceeași fază aproximativ am mai fost acum un an, dar nu am putut accepta și m-am pus din nou pe căutat răspunsuri.
   În altă ordine de idei, exemplul pe care l-am dat cu coloana are un sens pentru tine? Ai înțeles ceva? Ai putut vizualiza? Sunt curioasă dacă m-am făcut înțeleasă.🙄

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.