Tehnologie spirituală

Hm!
Trebuie totuși să pun niște chestii sub semnul întrebării.
Bubuie internetul și beletristica de povești sf. Se văd ozn- uri, unii comunicăm cu ființe extraterestre. Citesc din copilărie fascinată, genul sf.
Din toate astea reiese că extratereștrii și civilizațiile anterioare pun accent mare pe tehnologii. Tehnologia merge până acolo că există o industrie întreagă dedicată creșterii vibrației corpurilor, rafinarea minții, a percepțiilor, etc.
Evident toate au scop trezirea spirituală.
Cu toate acestea tehnologia în general este folosită pentru deplasare, apărare, scopuri războinice, manipulare.
Și mai evident este că scopul final, trezirea spirituală, nu este atins.
Clar, se povestește că în unele zone din cosmos sau chiar în regiunile intraterestre ( shambala) s-ar fi ajuns la o pace durabilă, toate sunt faine, ființele călătoresc pe obiecte supersofisticate, au capacități supercalifragilistice.
Oare pacea o căutăm?
Din incursiuni timide și nesemnificative în adâncul ființei am aflat ce capacități colosale are omul: poate călători în fracțiuni de secundă să admire nașterea universului, poate comunica la distanțe colosale, etc.
Tehnologia de care sunt foarte bucuroasă, mai ales mașina de spălat haine, ar trebui să folosească strict pentru un ajutor suficient de eficace să ne creeze timp liber pentru trezirea spirituală și recuperarea omului magic.
Îmi umblă mie prin cap că toate valurile de evoluție a ființelor dotate cu conștiență au ca scop reîntregirea în spirit și de fiecare dată ne prindem urechile în propria minte, obligați cândva să vedem că am eșuat, coborâm de fiecare dată mai jos să o luăm de la început și iară ne prindem urechile.
Zona de vibrație a terrei pare, prin presiunea ce o exercită, să fie insfârșit mediul ideal pentru atingerea scopului final.
Numa de nu ne-am prinde urechile iară.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.